Sveikas, skaistules!
Jau sen gribēju izmēģināt šos produktus ilglaicīgi, jo pirms tam esmu pamēģinājusi testerus - mazajā iepakojumā pa 2 ml un īsti nevar saprast kas un kā. Taču beidzot man ir tāda iespēja.
Jāsaka, ka man nekad nav bijušas lielas problēmas ar ādu. Šad tad man uzmetas kāda pumpiņa uz pieres, bet būtībā tas arī viss. Manas lielākās problemas ir vietām sausa ādā un melnie punkti uz deguna, no kuriem ļoti aktīvi mēģinu tikt vaļā.
Šo komplektiņu man dzimšanas dienā uzdāvināja māsa, tāpēc cenu pateikt nevarēšu.
Jāsaka, ka pilnu atsauksmi nebūšu spējīga uzrakstīt, jo vēl tā kārtīgi neesmu iemēģinājusi, taču varu dalīties ar savu pirmo iespaidu!
Šie līdzekļi ir paredzēti pirmā un otrā tipa ādai - sausa un sausa/kombinēta āda.
Komplēktā, kā jau parasti, ietilpst 3 līdzekļi (3 soļu sistēma) - 1. solis attīrīšana (liquid facial soap), šķidrās ziepes sejai. (šajā iepakojumā 50 ml)
Jāsaka godīgi, ka tas ir vienīgais produkts, par kuru neesmu sajūsmā. Ziepes ir ļoti biezas, patīkama smarža. Taču man tās liekas pārāk biezas, rodas problēmas ar to noskalošanu. Pirms tam lietoju Krievijā ražotas sejas ziepes no multiluksa, kurām ir ļoti līdzīgs sastāvs un efektivitāte. Atšķirību neredzu, tad kāpēc maksāt vairāk?

2.solis tonizēšana (clarifying lotion). Škidrs losjons uz spirta bāzes, kas paredzēts melno punktiņu novēršanai. (100 ml)
 Es nespēju vārdiem aprakstīt cik ļoti es dievinu šo toniku! Tā sastāvā ir mentols, kas tik ļoti atsvaidzina ādu un piešķir vēsuma sajūtu. Patīkama sajūta it kā tikko būtu noskalojusu seju ar vēsu avota ūdeni :)
Šo līdzekli gribēju jau sen un beidzot esmu priecīga to iegūt savā īpašumā.

Pēdējais no šīs sistēmas soļiem - mitrināšāna. (dramatically different moisturazing lotion 50 ml ).
No sākuma nedaudz nobijos, jo sastāvā ir minerāleļļa, kas var nosprostot poras, taču esmu dzirdējusi, ka, ja āda ir sausa, tad tā neko sliktu nevar nodarīt. No sākuma ļoti vīlos - losjons pēc uzklāšanas atstāj nelielu eļļas kārtiņu uz sejas. Taču pēc mirkļa tā iesūcas ādā un āda kļūst tik gluda un mitrināta!
Līdz šim esmu apmierināta ar šo sejas kremu un domāju, ka pēc izlietošanas iegādāšos to atkal.

Viss bija iepakots šādā smukā kastē un kā jau dāvanu komplektam līdzi nāča arī divi bonusiņi. :)
Pirmais bija kosmētikas maciņš, kas man ļoti patika, jo tam ir parocīgs izmērs - ne par mazu, ne par lielu un tas ir caurspīdīgs tāpēc ideāli peimērots ceļošanai. Smuka maliņa ar puķītēm.


Un kā liels pārsteigums man, kompletā bija iekļauts arī sejas skubis. (7 day scrub cream 30 ml).

Skurbim ir patīkama smarža. Tas ir paredzēts sausai ādai, taču es uzskatu, ka sausai ādai tas ir pārāk raupjš. Gribētos, lai mazās skurbja daliņas ir nedaudz smalkākas. Taču joprojām labi piemērots, piemēram, T-zonai, kas nav tik sausa. Kopumā, arī šis produkts man patīk.

Esmu ļoti priecīga un apmierināta ar šo komplektiņu un saku publiksu paldies savai mīļajai māsiņai :)

Vabūt arī jūs esat izmēģinājušas šo 3. soļu sitēmu un vēlaties dalīties iespaidos?