Eveline manicure products - cuticle remover and top coat 3 in one - English summary:

Hello, Gorgeous! These are manicure products by polish brand called Eveline. I love 3 in one top coat! The product redeems promises from the packaging: nail polish dries in 60 seconds (and become hard, so don`t be afraid to go to the bed after half an hour after doing manicure - manicure won`t be ruined), nail polish stays glossy all the wearing time (for me - sometimes even for a week), no chips appear at the nail tips. The cuticle remover is just fine, it does the job. Nothing special, but it works :) Available in drugstores (at least in Latvia).

Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu atpakaļ klīdu pa "drogām" un nagu stūrītī ieraudzīju dažus jaunumus no Poļu kosmētikas Eveline. Mani ieinteresēja kutikulas noņēmējs (godīgi sakot, uz šo produktu dižas cerības neliku, jo man bija līdzīgs produkts no Sally Hansen, un no viņa nebija vispār nekāda efekta) un ātri žustošā virskārta. Prudukti izskatās šādi:


Iekšā:


Sākšu ar virskārtu. Citēju produkta "brošūru":  Laku pagarināts izturīgums un augstākā spīdēšana. Kompleksais risinājums - trīs vienā - nosusina laku 60 sekunžu laikā, cietina un dod spīdumu. Veic uz nagu virsmas aizsardzības pamatu, kurš sargā no nošķēlumiem, pagarina laku izturīgumu līdz 7 dienām. Skan graujoši :D Mana interpretācija (tulkots no krievu valodas): līdzeklis trīs vienā. Nagu laka žūst ātrāk, virskārta veido aizsarpārklājumu, kas pasargā nagu laku no mikro plaisiņām un piedod spīdumu. 
Virskārta man ļoti patīk, jo pilda savus solījumus :) Tik tiešām nagu laka ātri žūst un paliek cieta (nav bail pēc pusstundas iet gulēt - segas nospiedumi uz nagiem nepaliks). Īsti neko nevaru teikt par to, vai viskārta pagarina nagu lakas noturību, jo vienmēr lietoju gan bāzi (orly bonder), gan šo virskātru. Toties nagu lakas glancis gan saglabājas daudz īlgāk (es teiktu, ka visu laiku, kamēr nagu laka tiek "nēsāta", manā gadijumā - līdz nedēļai). Virskārta arī padara nagu lakas toni izteiksmīgāku, kā piemēru parādīšu Maybelline nagu laku:

Labajā pusē nags tikai ar pašu nagu laku, bet pārējie divi nadziņi arī ar virskārtu. Īsāk sakot - virskārtu iesaku visiem :)

Par kutikulas noņēmēju: kutikulu tik tiešām noņem, ko vēl var gaidīt no šāda līdzekļa? :) Pēc Sally Hansen līdzekļa negaidīju neko :) Līdzeklis tiešām strādā, bet nekas īpašs jau nav. Man ļoti patīk tūbiņa ar Šveices krustiņu :) 

P.S. speciāli nobildēju "brošūru", lai ir pozītīvs garastāvoklis:
Man patīk kā skan vārdu salikums "mērce nagiem" :D
P.P.S. diemžēl čekus neatradu, bet uz atlaidēm katra produkta cena bija zem 2 ls.