Garnier BB cream for sensitive skin review - English summary:

Hello, Gorgeous! Similar to previous version of Garnier BB cream which provides all skincare steps in one this one is made for sensitive skin. Hypoallergenic and fragrance free. Since I have sensitive skin, this product is like life saver for me - it reduces redness and calms my skin plus gives me light coverage. Very blendable and natural looking. Glowing finish, but not oily looking. Usually I set it with powder just like I would do with liquid foundation. Easy to apply with fingers. It does exactly what it promises you! It works!

Sveikas daiļavas! Šoreiz dalīšos savā viedoklī ar jauno Garnier BB kremu, kas ir radīts tieši jūtīgai ādai.
Uz iepakojuma teikts, kas tas vienlaicīgi apvieno visu nepieciešamo jūtīgas āda kopšanai : Samazina apsārtumu, izlīdzina sejas toni, piešķir starojumu, maskē nepilnības, nodoršina 24 stundu mitrināšanu un nodrošina 25 UV aizsardzību.
Pirmais, ko pamanīju bija tas, ka šis produkts ir pilnībā bez smaržas (droši vien, tas ir viens no rādītājiem, kāpēc šis krems ir paredzēts tieši jūtīgai ādai), salīdzinot ar oriģinālo BB kremu, kam piemīt viegla smarža.

                                     Kastīte                                              Pati tūbiņa tāda pati kā oriģinālajma kremam. 

Tekstūra ir ļoti viegla un patīkama. Šo produktu lietoju no rītiem, pēc tam, kad esmu noskalojusi seju ar ūdeni un noslaucījusi to. Parasti mana āda pēc mazgāšanas ir sausa, nedaudz sasārtusi un jūtīga. Tāpēc nekavējoties uzklāju kremu. Jāsaka, kas tas uzreiz dod atvieglojuma sajūtu sausai ādai - tā vairs nav savilkta un arī apsārtums pazūd nekavējoties. Plus nav jāuzklāj tonālais krēms! 
Viena kārta ir viegli sedzoša - izlīdzina sejas toni un visas nepilnības padara gūtāk saskatāmas. Tācu ražotājs norāda, ka uzklājot papildus kārtu var panākt, ka tas kļūst sedzošāks. Jāsaka, ka neesmu pamēģinājusi, jo nav bijusi vajadzība. 


Pirms

Pēc

Viena lieta, kas to atšķir no citiem BB kremiem, ko esmu lietojusi - to ir ļoti viegli uzklāt! Tas ļoti labi saplūst ar sejas toni un neatstāj švīkas, nevajag patērēt daudz laika, lai to sapludinātu (Izmēģināju Medium toni). Izskatās dabīgi. Vēl viens plus sliņķēm, kā es, kurām nepatīk mazgāt otas - to ir ļoti viegli uzklāt ar rokām. :) Droši vien tāpēc, ka tas ātri iesūcas ādā, padarot ādu starojošu, bet ne spīdīgu. Ne reizi nav uzmeties neviens izsitums, tā lietošanas rezultātā, kas diemžēl man mēdz gadīties, izmēģinot kādu jaunu produktu. 
Parasti kremu nosedzu ar pūderi, gluži kā es būtu darījusi ar parasto tonālo kremu. Jasaka, kas tas ir diezgan noturīgs - uzklājot to no rīta, bet vakarā apskatot spogulī, var redzēt, kas tas iz palicis uz ādas, bet, diemžēl, nepilnīgi. Tā pat ar telefona testu (to es pati tikko izdomaju) - pēc runāšanas pa telefonu, ekrāns tomēr ir jānoslauka :) 

Kopumā jasaka, ka ar šo BB krēma uzlaboto versiju emsu ļoti apmierināta. Tas tiešām pilda visas savas funkcijas un dara tieši to, ko ražotājs ir apsolījis - nomerina ādu, darbojas kā mitrinošs līdzeklis un nodoršina sejas toņa izlīdzināšanu. Vienīgais negatīvais ir tas, ka pie tā ir ļoti viegli pierast! No rīta vairs negribas patērēt laiku uzklājot parasto mitrinošo kremu un pēc tam vēl tonālo, ja to var izdarit vienlaicīgi (ak, es silņķe). Tāpēc uzmanīgi - izraisa atkarību! :D

P.S. Vidējā cena Latvijas veikalos ir Ls 5,99