Sveikas, daiļās! Tumšajos vakaros arvien vairāk gribas sēdēt pie kamīna un neko nedarīt :) To es arī sekmīgi piekopju :) Bet vairāki lieliski produkti stāv un gaida, kad viņu atrādīšu :) Pēdējā laikā esmu daudz ko pamēģinājusi tieši no Latvijā ražotas kosmētikas un daudz kas ir iepaticies, tāpēc, izdomāju Blogā uztaisīt nedēļu ar maniem mīļākiem pašmāju produktiem. Galvenais lai pietiek spēki visai nedēļai :)
Ārā laiks paliek arvien aukstās un vējaināks, bet iekštelpās arvien stiprāk kurina, un tas viss atspoguļojas, gan uz manas sejas ādas, gan arī uz lūpām. Tās palikušas traģiski sausas un draud sasprāgāt un sagādāt sāpes :(
Arī lūpu krāsa uz sausām lūpām izskatās diezgan neestētiski. 
Nesen, ciemojoties pie māsas Jelgavā, iegriezos mazā veikaliņā "db daba". Pats veikals sevi pozicionē kā nepiedienīgi jauns, bet ambīciju pilns. Tāds īsteni latvisks, praktisks un dabisks. Skan intriģējoši, vai ne? Un tiešām, veikala plauktos ir daudz Latvijā ražoti (un kas vēl svarīgāk) dabiski produkti: krēmi sejai un ķermenim, losjoni, skurbīši, dušas želejas un pat micelārais ūdens (jā, arī to ražo tepat Latvijā), kā arī visādi citi labumi gan vēderam, gan mājai, gan ārējam veidolam.
Veikalā ir arī laba izvēle lūpu balzamiem. Acīs uzreiz iekrita šokolādes lūpu balzāms. Es dievinu šokolādi visādos veidos (gan ēst, gan arī smērēt sev virsū (ķermeņa krēmu, skrubīšu un smaržu veidā) :) 
Lūpu balzāms tik tiešām smaržo pēc baltās šokolādes. Tas arī labi mitrina un aizsargā lūpas. Patīk arī balzāma iepakojums (esmu lietojusi vairākus dabīgos lūpu balzamus bundžiņu iepakojumos un teikšu, ka man galīgi nenāk pie sirds bāzt bundžiņā savus (ne vienmēr tīrus, ja esmu ārpus mājas) pirkstus). Produkta sastāvs runā pats par sevi: 
Theobroma Cacao Seed Butter (kakao sviests), Cera Alba (bišu vasks), Cocos Nucifera Oil (kokosrieksta eļļa), Triticum Vulgare Germ Oil (kviešu dīgstu eļļa), Tocopherol (E vitamīns), Vanilla Planifolia Fruit Extract (vaniļas ekstrakts), Glycerin. 
Īsāk sakot - katrai meitenei jābūt šādam lūpu balzāmam :)
P.S. savējo pirku pa 1,70 Ls
P.P.S. Ja ir interese par citiem Gusto produktiem, apmeklē Gusto mājaslapu.