Sveikas, daiļās! Kur esmu pazudusi? Es cenšos paspēt visu, kas ir ieplānots :) Līdz ar to, uz noteiktu laiku, rakstiņu būs retāk. Bet nu tukšas taras ir daudz :)
Bioderma Sensibio ūdens - kurš gan par to nezin? Vienmēr brīnos, kad redzu kādā blogā mazu iepakojumu :) Lieliski noņem kosmētiku un attīra sejas ādu (ja negribas lietot ūdeni).

Andrew Barton SOS last another day sausais šampūns - ļoti patīk, šīs, jau, laikam, 6 iepakojums, ko esmu iztukšojusi. Ja nu ir interese - pilna atsauksme.

Avene Hydrance Optimale Light spf 20 krēms - dievinu! Šobrīd lietoju versiju bez spf. Krēmam ir vieglā un biezā versija (arī ar uz bez spf). Lieliski mitrina ādu, nepadarot to taukainu.

Salon Spa Collection maska pēdām - absolūti bezjēdzīgs produkts :) Neredzu no viņa nekāda labuma.

Avon Foot Works Pomegranarte Chocolate smoothing foot scrub - huh (garš nosaukums). Kopumā patika, bet skrubējošās granulas varētu būt lielākas :) Dažs labs krievu sejas skrubis ir raupjāks :)

Bioderma Hydrobio Serum - serums ļoti sausai ādai. Miniatūra, ko dabūju no kāda komplekta. Ļoti patika. Labi mitrina ādu un kalpo kā laba grima bāze. Noteikti iegādāšos pilnizmēra versiju.

Bare Minerals Flawless definition volumizing mascara - mana visu laiku mīļākā tuša! Piešķir apjomu un nesalipina skropstas. Izlietoju jau kādu 5. iepakojumu :)

TheBodyShop Brow definer (tonī 03 dark brown) - mīļākais uzacu zīmulis :) (šoreiz man ir daudz mīļu produktu) Patīk tāpēc, ka labi turas dienas gaitā. Un kas ir vēl svarīgāk - tam nav sarkana apakštoņa. Analogu šim neesmu atradusi.

Biosilk Silk Therapy - matu galiņu "serums" - paldies Dievam, man bija mazs iepakojums :) Galīgi nepatika ne smarža, ne konsistence. Neiesaku :) 
Var būt par kādu produkti gribi redzēt detalizētu apskatu? :) Vai tev ir daudz tukša tara šajā mēnesī?