Tā kā šodien ir sieviešu diena, tad sagatavoju tādu nedaudz sievišķīgu rakstiņu par mūsu vājību - rozēm.

Es pati dievinu rozes. Man patīk kad tās zied, kā tās izskatās, kā tās smaržo, bet visvairāk man patīk, kad man rozes dāvina :D
Rožu smarža ir mana mīļākā smarža, ja kaut kas smaržo pēc rozēm, tad man tas ir vajadzīgs. Ja tas būtu manā varā, tad visi kosmētiskie līdzekļi smaržotu pēc rozēm.
Tāpēc šodien sagatavoju rakstu par maniem mīļākajiem rožu produktiem.  Šie visi ir produkti ar rožu smaržu vai ekstraktu, kas man pašai ir ļoti patīk un ko es lietoju ikdienā.
L’occitane roku krems ar rožu smaržu. Ceļojuma izmērs (30 ml). Cik noprotu, tad šis produkts ir speciālais izlaidums, tāpēc pieejams tikai mazā tilpumā. Bet no otras puses tam vienmēr atradīsies vieta rokassomiņā. Ar šī sviestu un E vitamīnu. Padara rokas zīdainas un smaržooo...ahh...
Pirkts L’occitane veikaliņā Rīgā, kurš nu jau ir aizvēries, bet zinu, ka Stokmann arī ir nopērkama L’occitane produkcija. (Aptuvēnā cena 5 Ls)
Avon ķermeņa losjons ar sarkanās rozes ekstraktu. 250 ml. Loti draudzīga cena un smarža. Sastāvā ir rozes ekstrakts, kurš gan ir pēdējā vietā tāpēc nevaru apgalvot, ka viņš tur kaut ko dod, bet losjons ir ļoti patīkams un viegls. Ātri iesūcas ādā.
Manuprāt, tagad losjonam ir mainījies iepakojums, bet labā ziņa ir tā, ka pieejams katrā Avon katalogā. (Aptuvēnā cena Ls 3)

Stenders Feel the floral grace dušas želeja ar rožu smaržu.
Kaut kas arī no mūsu pašu vietējā ražojuma. Ļoti, ļoti maiga dušas želeja, bez sulfātiem. Sastāvā rožu ūdens. Sajūta un smarža vienkārši burvīga, bet žēl, ka slikti puto. Nesausina ādu. Būs labi piemērota jutīgai ādai. Pieejama jebkurā Stenders veikalā. (Aptuvenā cena Ls 10) 
 
Ceano vannas putas ar rožu smaržu. Arī šis rožu brīnums ražots tepat Latvijā. 200 ml Lieliski piemērotas smaržīgu putu mīļotājām. Produkts nesatur parabēnus. Putas ir diezgan noturīgas un smarža neaprakstāma, tiešām smaržo pēc īstām rozēm. Pirksts db daba veikalā, bet esmu pārliecināta, ka pieejams arī citos veikalos, kur tirgo Latvijā ražotas preces. (Aptuvenā cena Ls 3)


TRS rožu ūdens. Asia finest foods rose water. 300 ml Jā, šis ūdens ir paredzēts ēdienu pagatavošanai, jo tā vēsta oriģinālā informācija, taču uzlīme latviešu valodā apgalvo, ka produkts paredzēts lietošanai uz ādas tonika vietā. Jebkurā gadījumā rožu ūdenim ir ļoti labas mitrinošas īpašības un tas tonizē ādu. Sastāvā ir tikai ūdens un rožu ūdens. Ļoti smaržīgs solis starp kosmētikas noņemšanu un sejas krēma uzklāšanu. Iesaku pamēģināt!
Pirkts db daba veikalā. (Aptuvenā cena Ls 2)

Anne Semonin Tissue Serum. 30 ml. Šis serums ir paredzēts ādas mitrināšanai, sejas tekstūras uzlabošanai, jaukšanai ar sejas maskām kā arī melno loku mazināšanai. Tas ir ļoti viegls un ātri iesūcas ādā. Labākais produkts, ko jebkad mūžā esmu lietojusi. Sastāvā ir trīs dažādi ūdens veidi un viens no tiem rožu ūdens – tāpēc pats serums smaržo pēc rozēm, kas to padara vēl dievīgāku. Vienīgais mīnuss – cena!
Ja nepieciešams sīkāks apraksts, ar lielāko prieku uzrakstīšu. (Aptuvenā cena ir 120 eiro )


Un mans pats jaunākais pēc rozēm smaržojošais brīnums – Trussardi Decicate Rose smaržas.
Patiks visām rožu smaržas mīļotājām.  Ļoti viegla un neuzkrītošas smarža. Tieši tas, ko gribas pavasarī! + ļoti smuka iepakojumiņš. (Pirktas Douglas)