Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par Artdeco Perfect Teint konsīleri :) Gaismu atstarojošie pigmenti nomaskē tumšos lokus un krunciņas ap acīm. Un tā tālāk tajā pašā garā :D  UV-aizsardzība (cik īsti ir SPF es nekur nevarēju atrast).
Kāpēc es iegādājos tieši Artdeco konsīleri? Tam bija 2 iemesli: krāsa un cena :) Uzsmērējot uz sejas visu Douglas veikala (Riga Plaza t.c.) sortimentu, nonācu pie secinājuma, ka manam ādas tonim atbilst tikai divi konsīleri: Artdeco un Sensai (Kanebo). Kanebo man nesen ir bijis un ļoti patika, bet gribējās atrast lētāku alternatīvu. Tāpēc 28 ls vietā par Kanebo, samaksāju 7 ls par Artdeco :) Man patīk, ka šim konsīlerim priekš budžeta klases ir diezgan liela toņu izvēle - veseli 5! Man ir #3, kas ir pats gaišākais ar rozā apakštoni Reflecting Rose. Sen un neatceros kur izlasīju kāda vizāžista padomu, ka sārtos lokus, kas veidojas no asinsvadu un vēnu mikrotīkliņa vislabāk nosmakēt tieši ar rozā konsīleri. Tieši tāpēc korektoru ādai ap acīm vienmēr meklēju rozā tonī. Lai taisītu bildes uz acīm ir pārāk slikts apgaismojums tāpēc parādīšu efektu uz rokas:
Artdeco Perfect Teint konsīleris uzklāts:
Artdeco Perfect teint concealer #3
 Un iztušēts:
Artdeco Perfect teint concealer #3
Izskatās ideāli? Tikko pēc uzklāšanas tā arī ir. Konsīleris ir labi sedzošs, neakcentē poras, nomaskē visus apsārtumus. Diemžēl, pēc pāris stundām sakrājas sīkās krunciņās :( Ādai ap acīm neder, bet sejai ir ļoti labs :) Nevar jau gaidīt, ka konsīleris pa 7 ls būs ideāls :) Secinājums: iesaku, ka labu līdzekli pumpiņu un asinsvadiņu maskēšanai.