Hello gorgeous! I tried Illamasqua Skin Base in shade 01 which is pure white and I love it! I have a problem to find the right shade of foundation (in Latvia) as my skin is quite pale and all the foundations are too dark for me. So I decided to try white foundation which I can mix with other (dark) foundations to reach the desired shade. Skin Base mixes well with all my foundations without any sighs of texture mismatches. Also I tried to apply this directly on my face to see how it blends and what coverage it gives. On the last image white foundation is applied on the right side. And it not even stands out isn`t it? :D Skin Base blends easily and applies evenly giving medium coverage without sitting in pores or fine lines (I used my fingers to apply it). So I think this is lovely foundation (I will definitely try colored version) and holy grail for pale faces :)

Sveikas, daiļās! Nesen saņēmu savu Illamasqua paciņu, kas pie manis ceļoja veselus 2 mēnešus. Pasūtīju ļoti praktiskas lietiņas :) baltu Skin Base tonālo krēmu un sealing gel, kas ļauj no pūderprodukta izveidot šķidro vai krēmveida produktu, kas, vēl papildus, būs ūdens-noturīgs. Šodien stāstīšu par balto Skin Base :) 
Man, kā gaišas ādas īpašniecei Latvijā bieži sanāk sastapties ar problēmu, ka nevaru sev atrast piemērotu tonālā krēma toni, jo visi ir pa tumšu. Vasarā vēl var iztikt, bet ziemas mēnešos, kad saule gandrīz nespīd, āda kļūst ievērojami gaišāka. Ļoti bēdīgi skatīties uz n-tiem krēmiem vannas istabas plauktiņa, no kuriem neviens vairs neder :( Tagad man ir ideāls risinājums! Illamasqua Skin Base krēms tonī 01, kas ir vienkārši balts :)
Es jau pamēģināju sajaukt Skin Base ar visiem man pieejamiem tonālajiem krēmiem un BB krēmiem - rezultāts ideāls! Nekādi kunkuļi, vai citas tekstūru nesaderību pazīmes neparādās. Tonāliem krēmiem ar lielāku pigmentu daudzumu balto krēmu vajag piejaukt nedaudz vairāk, lai dabūtu vēlamu toni. Savukārt BB krēmiem, kur pigmentu ir mazāk, to vajag pavisam nedaudz. Sākumā nedaudz šķībi skatījos uz garu aplikatora snīpi (ierastā pumpīša vietā), bet tad sapratu, ka tieši ar šadu uzgali ir daudz ērtāk dabūt nelielu produkta daudzumu.
Lai pārbaudītu cik krēms pats par sevi ir sedzošs, cik vienmērīgu klājumu var dabūt, vai tas nesakrājas porās, to pa taisno uzliku uz puses sejas:
Kā parasti bildēts makro režīmā un no maza attāluma, tāpēc acis šķības un deguns liels :D Bildē labai sejas pusei ir uzklāts Skin Base. Nemaz tik ļoti acīs nekrīt, vai nē? :D Secinu, ka klājums ir satriecošs :) Krēms klājas ļoti vienmērīgi un ļoti plānā kārtiņā. Kaut kad nākotnē obligāti pamēģināšu krāsaino versiju, neskatoties uz to, ka Velvet Mimosai tas galīgi nepatika.
Īsumā Skin Base baltā krāsa ir īsts atradums ļoti gaišas ādas īpašniecēm un, noteikti, arī vizāžistiem. Cik man zināms līdzīgs produkts ir arī Atelier kosmētikas klāstā, ko var iegādāties Rīgā. 
Illamasqua Skin Base pirku no oficiālas mājaslapas. Produkta cena £27.00, kas ir apmēram Ls 22.50.