Hello gorgeous! I have fine wavy hair and oily scalp, so I am in the infinitive search of the appropriate products for my hair. This time I tried Phytocedrat shampoo by French brand Phyto. This shampoo is meant to be for oily scalp. The shampoo contains lots of extracts (see image of ingredients below) and claims that you will need to wash your hair less frequently. This is the first product I have love/hate relationships. I love the smell of the shampoo, love how it leathers, love the ingredients, but I totally hate that it dries out my hair and make them even more oily after while :( The shampoo has very runny (like water) consistency and thus I ran through this bottle very quickly. I think this shampoo may be good for girls with very oily and thick hair :) but not for me :( But I will definitely try some other Phyto shampoos :)

Sveikas, daiļās! Man ir smalki, viļņaini mati, kas, paši par sevi ir sausi, toties, galvas āda man ir taukaina :) Līdz ar to, es vienmēr atrodos ideālu matu līdzekļu meklējumos. Šodien pastāstīšu par savu pieredzi ar Phyto (Franču aptieku matu kosmētika) Phytocedrat sebumu regulējošo šampūnu. 
Šampūna sastāvā ir aktīvas vielas no 9 augiem, kuriem piemīt savelkošas īpašības, kā arī citrona ēteriskā eļļa un ģerānijas ekstrakts, kas mazina ādas tauku izdalīšanu. Sojas proteīnu hidrolizāts un skuju augu ekstrakti izveido "apvelk" matu, pasargājot to pret sebuma nonākšanu uz mata (skan daudzsološi?). Maiga šampūna bāze palīdz samazināt matu mazgāšanas biežumu.
Ieraugot alumīnija pudelīti, nodomāju: un kā es to šampūnu dabūšu ārā? Bet šampūns izrādījās šķidrs kā ūdens, līdz ar to, "dabūšana ārā" nav problēma :)
Šampūns ir pirmais līdzeklis, ar kuru man ir love/hate pieredze. Man patīk šampūna sastāvs, smarža, putas, patīk, ka šampūnam ir pH 5.5-6 (norādīts uz iepakojuma; kas ir dabīgs pH cilvēka ādai) bet nepatīk, ka tas nepilda solīto! Tas pārāk attauko matus (kas, no vienas puses, ir loģiski), un, tāpēc tie jāmazgā biežāk, nevis retāk! Arī, dēļ savas konsistences, šampūns izlietojas zibenīgi ātri. Domāju, ka šampūns varētu būt labs meitenēm ar ļoti taukainiem un bieziem matiem :) Man, diemžēl, neder. Bet, noteikti, mēģināšu kādu citu Phyto šampūnu.
Sastāvs: 
Cena ap 10 ls. Pačukstēšu, ka Phyto produktus nav jēgas sūtīt no ārzemēm, jo mūsu aptiekās cenas tādas pašas.
Vai esi mēģinājusi kādu Phyto šampūnu vai citu produktu? Kā patika?