Hello gorgeous! Today I will share my negative thoughts of Bioderma Hydrabio Mask :) Bioderma claims that this mask is the first gentle hydration-generating mask. It should stimulate the skin`s cellular capabilities, re-training it to generate in-depth, and lock in the surface, the moisture essential for its balance. With long-term hydration, the skin regains its comfort, suppleness and radiance. Well...I was expecting that after applying Hydrabio mask to my skin I will feel immediate comfort and hydration. What I felt? Stinging! That`s all. I decided to left the mask on my skin for 10 minutes as it is said no the packaging. After 10 minutes I removed it with a tissue. And nothing really changed in the way how my skin feels. I used the mask every day for the first week (as Bioderma suggest) and again...nothing changed. Just no comfort and stinging while mask is applied. Maybe it just didn`t work for me. But it supposed to be a product for sensitive and dehydrated skin (which my skin is). This purchase was my last time skincare biggest disappointment.  
Sveikas, daiļās! Tuvojoties vasarai mana sejas āda no sausas palika diezgan taukaina (jāsaka, ka šeit ir savi plusi - krunciņas samazinās - yeeey!). Bet ar sausu ādu pilnīgi nezināju kur likties :( Bija velkoša sajūta, dažviet parādījās sausie pleķīši, pēc pīlingiem šis sajūtas kļuva vēl izteiktākas. Vienu dienu iegāju un tur kā reizi bija atlaides Bidermas Hydrabio sērijai. Palasot aprakstu izdomāju, ka maska būs īstais risinājums!
Hydrabio ir pirmā maigā, mitrināšanu nodrošinošā maska ar Aquagenium. Šis patentētais bioloģiskais komplekss stimulē ādas šūnu spējas radīt ādas līdzsvaram nepieciešamo mitrumu ādas dziļumā un noturēt to virsējā slānī. Dabiskais patentētais DAF komplekss (Dermalogical Advanced Formulation - manis pēc izklausās mazliet smieklīgi un pavisam nezinātniski :) ) paaugstina ādas tolerances slieksni. Ilgstoši mitrināta āda atgūst komfortu un kļūst mīksta un mirdzoša. Hipoalerģēnisks produkts. Neveicina poru aizsprostošanu. Sākotnēji ieteicams masku lietot katru dienu nedēļās laikā un pēc tam 1-2 reizes nedēļā.
Man pat trūkst vārdu, lai aprakstītu cik ļoti esmu vīlusies šajā produktā :( Pēc apraksta, es gaidīju, ka uzklājot uz ādas, efekts būs līdzīgs kā Avene Hydrance Optimale krēmam. Proti, momentāra mitrināšanas un komforta sajūta. Bet nekā! Uzklājot uz ādas jūtu vien vieglu dedzināšanu. Bet masku noturēju paredzētās 10 minūtes un tad noņemu ar salveti. Un arī pēc maskas lietošanas nejūtu nekādu dižu komfortu :( Izejot sākotnēju nedēļas kursu arī nemanīju starpību. Bet man šķiet jocīgi, ka maska, kas domāta jūtīgai un dehidratētai ādai kņudina! Pirms kāda laika lietoju Hydrabio sērumu un tas man ļoti patika, bet maska...
Ak jā...Maska ir baltā krāsā. Pēc konsistences un smaržas atgādina mitrinošu krēmu. 
Sastāvs:

Vai esi mēģinājusi šo masku? Kāds viedoklis?
P.S. cena ap 12.50 Ls