Hello gorgeous! Today I will share my thoughts of La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere. The innovative, targeted technology provides intense and lasting moisturisation for skin that lacks suppleness and hydration. The lightweight formulation is infused with glycerin and sodium hyaluronate to lock moisture in, as well as hyaluronic fragments which offer long-lasting hydration. The skin feels instantly fresh and soothed with a comfortable feeling. The complexion doesn't feel overburdened in the slightest. First or all, it does what is claims. Immediately after application my skin feels very nourished and soothed. The texture is so lightweight! The smell is amazing. But I have to admit that I need more mattifying properties for hot summer days. Otherwise, it is really amazing. Holy grail for dehydrated skin.    

Sveikas, daiļās! Ārā spīd saulīte un čivina putniņi. Man patīk :) Šajā saulainajā dienā pastāstīšu par La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere krēmu. Noteikti visas jau zin, ka mans mīļākais sejas krēms ir Hydrance Optimale no Avene, taču, ik pa laikam, gribas izmēģināt kaut ko jaunu. Pirmkārt, jo tāda nu ir mana daba :) Otrkārt, jo, kas to lai zin, var būt ir kaut kas vēl labāks? Tā arī es nonācu līdz Hydraphase Light Intensive Skincare.   

   
Inovatīvā tehnoloģija sniedz intensīvu un ilgstošu mitrināšanu. Viegla formula satur glicerīnu un nātrija hialuronātu, kas "ieslēdz" mitrumu ādā, kā arī hialuronskābes fragmentus, kas ilgstoši mitrina ādu (starp citu, līdzīgs apraksts ir arī Avene Hydrance Optimale krēmam). Āda jūtas svaiga un mitrināta Nav pārslogotas ādas sajūtas
Pirmais, kas krīt acīs ir neparasts iepakojums ar "kājām gaisā" novietotu pumpīti. Jāsaka, ka man ļoti patīk pumpīši, jo tie ir higiēniski un produkts ilgāk saglabājas svaigs. Vēl viena interesanta lietiņa ir pats iepakojums. Tā ir plastmasas tūbiņa, ar iekšā ievietotu maisiņu. Lietojot produktu, maisiņš saspiežas un, ar laiku paliek plakans Tātad, uz sieniņām nekas nepaliek :)

Krēmam ir ļoti viegla tekstūra, es pat to drīzāk sauktu par fluīdu Krēms ātri iesūcas ādā Man ļoti patīk Hydraphase viegla un svaiga smarža. Runājot par mitrināšanu, krēms pilda savus solījumus. Pēc uzklāšanas ādas ir lieliski mitrināta. Manuprāt, Hydraphase Intense ir īsts atradums dehidratētas ādas īpašniecēm.     

Hydraphase Intense lietoju kā nakts krēmu, jo dienas laikā, man pietrūkst ādas matēšana, ko sniedza Avene Hydrance Optimale. Tomēr, manu mīluļu topā, La Roche-Posay Hydraphase Light Intensive Skincare ieņem godpilno otro vietu.
Cena ap 15 ls, uz atlaidēm ap 10 ls par 50 ml.
Pieejams escentual.
Ja ieinteresēju ar Avene Hydrance Optimale, tad (sajūsmas) pilna atsauksme ir šeit.