Sveikas, daiļās! Atkal atlaides un es nevarēju nepastāstīt par tām :) Šoreiz Drogās ir 15% (ar klienta karti) atlaides Bourjois kosmētikai (droši vien jauniem produktiem) un 25% atlaides Maybelline, Garnier un L`Oreal, kā arī noteikti ir vērts ieskatīties TheBodyShop. Vairāk info: Drogas un TBS mājaslapās.
Un mani pirkumiņi vasarīgi zilos toņos:
Es, beidzot, nomedīju Catrice taukus absorbējošās salvetes (Drogās maksā 2,10 Ls - 50 lapiņas). L`Oreal divfāžu kosmētikas noņēmējs ir mans must have prieks ūdensnoturīgas kosmētikas (2,39 Ls - ikdienā nelietoju, bet citreiz ļoti noder). Bourjois Volume Glamour Max Holiday skropstu tuša lazūrzilā tonī (4,75 Ls). Es mīlu TBS dušas želejas :) melleņu un passion fruit (3,50 Ls gab.)
Biju pārsteigta, ka tušas zilais tonis uzreiz nekrīt acīs, drīzāk, piešķir tādu mīklainu noskaņu (bildēju pati sevi no tuva attāluma, tāpēc seja šķība, acis šķielē un deguns liels :D (ja uzklikšķināsi - bilde palielināsies).
Es vienkārši gribēju parādīt tušu, tā teikt "koptēlā". Uz sejas tikai Catrice BB krēms (starp citu - superīgs), uz acīm tikai  Bourjois Volume Glamour Max Holiday skropstu tuša lazūrzilā tonī. Acīs nelec uz izskatās interesanti, vai ne? Tušu izmēģināju vien pāris reizes, bet formula izskatās "kā dakteris izrakstīja". Izskatās, ka skriešu pakaļ klasiskam melnam variantam :D
P.S. Paldies skaistumadienasgrāmatai par tušas "reklāmu" :)  Jāpiebilst, ka Drogās tuša pieejama tikai melnā uz zilā tonī.
Vai jūs esat izmēģinājušas krāsainās tušas?