Hand cream review (Bio2you, Loccitane, Douglas, Cath Kidson, Neutrogena)

Please scroll down for english summary
Sveikas, daiļās! Dienas paliek arvien īsākas, gaisa temperatūras stabiņš nokrīt arvien zemāk, iekštelpās tiek mākslīgi uzturēts siltums. Patiesībā, man patīk šī mājīgā sezona, kad gribas ietīties siltā pledā un pavadīt vakaru lasot grāmatu (vai arī lasot skaistuma blogus). Diemžēl, šim omulīgumam (starp citu - autokorektors piedāvā izlabot "omulīgumam" uz "omu līgumam", taču šoreiz ne omas, ne līgumi mani neinteresē :D ) ir arī negatīvā puse. Proti - āda paliek arvien sausāka (vismaz man). Šodien iztukšoju savu kumodi, lai pastāstītu par saviem atklājumiem roku ādas kopšanā.
Bio2You Organiskais Smiltsērkšķu krēms. Es, laikam, kaut ko nepareizi sapratu. Bet man vienmēr ir likās, ka Bio2You pozicionē savu produkciju kā Latvijā ražotu. Taču uz krēma tūbiņas rakstīts, ka tas ražots Itālijā. Šajā sakarā es jutos nedaudz vīlusies. Jāpiebilst, ka šī nav mana vienīgā vilšanās, runājot par šo produktu, jo roku krēms ir visai viduvējs. Konsistence ķēpīgi-lipīga, mitrina pašvaki, smarža skābena, toties ir eco cert sertifikāts. Piedodiet, bet ar sertifikātu vien nepietiek, lai es šo krēmu iegādātos vēlreiz.

Douglas mitrinošs losjons rokām. Šo produktu dikti slavēja Douglas konsultante. Un jāsaka viņai "paldies", jo krēms ir ļoti labs. Viegla konsistence, ātri iesūcas ādā, labi mitrina. Sastāvā ir šī sviests, sezama eļļa, kanolas eļļa, pantenols. Taču, ja Tev ir jutīgs deguns, brīdinu -  krēmam/losjonam piemīt visai spēcīgs aromāts (man tas asociējas ar Victoria1s secret ķermeņa sviestiem). 

L`Occitane krēmi dažādās variācijās. Manuprāt, cits no cita atšķiras tikai ar aromātu. Taču visās variācijās krēmi ir dievīgi. Bagātīga, bet ne taukaina tekstūra, izcila mitrināšana. Sastāvā šī sviests, glicerīns, linsēklu eļļa, medus, mandeļu eļļa, kokosriekstu eļļa, rozmarīns un vēl daudz citi labumi un nelabumi. Liela aromātu izvēle un var piemeklēt kaut ko pēc savas gaumes (man ir ar peonijām un ķiršu ziediem). 

Cath Kidson krēms (ar rozēm). Rožu smarža ir nepārspējama. Tekstūra ir līdzīga L`Occitane krēmam, tā ir nedaudz biezāka un tāda tā kā uzputota. Ļoti ātri iesūcas ādā un lieliski mitrina. Sastāvā apelsīnu ziedu ūdens, glicerīns, saulespuķu sēklu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa, jojobas (vai kā to augu īsti latviski sauc?) eļļa. Es teiktu, ka Cath Kidson krēms ir lieliska (un lētāka) alternatīva L`Occitane krēmam.

Neutrogena Fast Absorbing hand cream, jeb ātri uzsūcošais roku krēms. Tiešām, iesūcas ļoti ātri :) Labi mitrina, smaržo pēc tipiska roku krēma. Sastāva ziņā daudz pieticīgāks par iepriekšējiem krēmiem, taču nebūt nav slikts produkts. Darbā man vienmēr stāv uz galda tieši Neutrogena krēms.

Kur var nopirkt un cik maksā?
Bio2You - Douglas, Drogas, Kolonna; cena ap 6,50 Ls ~ 9,5 EUR par 100 ml.
Douglas krēms - Douglas; cena galīgi izlidoja no galvas (man šķiet kaut kas ap 2 ls) par 50 ml.
L`Occitane krēmi - Stockmann, interneta veikali; cena ap 6,50 Ls ~ 9,5 EUR par 30 ml.
Cath Kidson saņēmu dāvanā, bet cik zinu, to var iegādāties Kolonnā un interneta veikalos; cena   6,50 Ls ~ 9,5 EUR par 100 ml.
Neutrogena - Drogas; cena 2,50-3 Ls ~ 4 EUR.

Kādi ir jūsu mīļākie roku krēmi?

English summary: 
Hello gorgeous! Today I am going to share my thoughts about hand creams.
Bio2You organic seabuckhorn hand cream is just awful. Not moisturizing at all, sticky consistency, sour smell. It has eco cert certificate, but this certificate is definitely not enough to make me buy this product again. I was quite impressed by Douglas hand cream. It absorbs very quickly and moisturizes my hands very well. I have to say that the scent is quite strong, but I love it, and the cream too! The other creams  I love are  L`Occitane creams in different variations. They are just divine! They contain shea butter, glycerin, honey, almond oil, coconut oil, rosemary and other good (and not so good) stuff. Cath Kidson hand cream with rose is also amazing. It smells like roses :) It has good moisturizing properties and pretty good composition (ingredien list). I think this is good (and cheaper) alternative for L`Occitane creams. Neutrogena Fast Absorbing hand cream  absorbs really fast. Good moisturizing properties. Smells like typical hand cream. The composition is not so amazing, but it is still a good product. I always have a tube of Neutrogena cream in my work desk.