Sveikas, daiļās! Kā jau kārtīgs make up geek, esmu teju vai traka uz kosmētikas otiņām. Regulāri uziet kāre iegādāties kaut ko jaunu, kaut ko neredzētu, kas būs labāks par visu, kas jau ir mājās :D Es jau sen atradu Zoeva veikalu, bet bēda bija tāda, ka nebija piegādes uz Latviju :( Taču šī netaisnība nu ir labota! Tagad Zoeva produkcija ir pieejama arī mums :) Es, protams, uzreiz pasūtīju sev šo to :)

Paciņa atnāca ļoti ātri (mājaslapā bija rakstīts, ka paciņas sūta ar DHL, taču lapiņu saņēmu no Latvijas Pasta eksprespasta. Vīrs paskaidroja, ka DHL ir Deutche Post). Ļoti kārtīgi un skaisti  sapakota (uzreiz atvainojos par telefona bildēm) :
Pasūtīju 6 otiņas un pigmentu:
Kā redzams katra otiņa ir iepakota individuālā maciņā (daudzreiz lietojamā).
Manas otiņas:
No kreisās uz labo pusi: 228, 227, 225 un 231.
Paldies "Lapsai" par komentāru :) Atradu mājaslapā info ka 225 ota ir no vāvere sariņiem, bet 227, 228 un 231 no kazas :)
Jāsaka, ka kvalitāte ir superīga un 227 otiņa ir apbrīnojami līdzīga MAC 217:
MAC 217 kreisā pusē (netīra) un Zoeva 227. 
Kvalitāte arī ļoti līdzīga. Zoeva otiņa ir tikpat pūkaina, nemet sarus, viegli kopjama, superīgi uzklāj un iztušē acu ēnas. Varbūt (vēlreiz atkārtoju - varbūt) Zoeva otiņai ir pavisam-pavisam nedaudz cietāki sariņi.
Mazgāšanas laikā tumšās otas nedaudz iekrāsoja ūdeni violetu (bet tas bija tikai pirmās 2 mazgāšana reizes). Pēc mazgāšanas visas otiņas, izņemot 231 atguva sākotnējo stāvokli. 231 otiņa kļuva pūkaināka un pazaudēja savu spico formu. Ar Nr 231 es esmu vismazāk apmierināta, jo tā ir arī pacieta - skrāpē plakstiņu. Toties pārjās otiņas ir ideālas! Pačukstēšu, ka māsai pasūtīju arī 315 (liekto lainera otu) un 330 (lūpu otiņu). Lainera otiņa māsai ļoti patika, bet lūpu otiņa tāda...nekāda. Sariņi pārāk gari un mīksti, arī metāla vāciņš kārtīgi neturas un krīt nost.
Cenas visām no manis pieminētām otiņām ir vienādas - 6,20 EUR. Vai nav fantastiski?! Superīgas otiņas par 4,50 Ls gabalā! Pačukstēšu, ka kvalitātes ziņā otiņas nav sliktākas par MAC un Sigmu. Turklāt paciņu sūta no Vācijas, līdz ar to nav jāmaksā papildus nodoklis. Fantastika!
Īsāk sakot - esmu sajūsmā par Zoeva otiņām un iesaku visām!
Piegāde uz Latviju maksā 7,5 EUR
Plašā klāstā ir arī ēnu paletes, pigmenti, vaigu sārtumi, laineri, skropstiņas un vēl visādi štruntiņi :) 
Links un pašu interneta veikalu Zoeva.
Vai esi kaut ko sūtījusi no Zoeva? Kā patika?