Sveikas, daiļās! Ne visu man izdevās "ietvērt" vienā kadrā (bet vairākas bildes empties rakstiem man likt nepatīk), tapēc daļa tukšo trauciņu ir pārcelta uz nakošo mēnesi. Septemra un oktobra tukšie trauciņi:
Bioderma Photoderm Max SPF50+ fluīds. Kā jau peinākas krēmam ar tik augstu aizsardzības pakāpi,  Photoderm Max ir balts, ādai pasmags krēms. Atpūtai pludmalē vai siltajās zemēs tieši laikā, bet ikdienai pilsētā pa smagu. Tas lieliski aizsargā ādu no pigmenta plankumu veidošanas un no (pat minimāla) iedeguma arī.

L`Occitane Verbena dušas želeja. Es dievinu verbenas aromātu (L`Occitane verbena gan ir tāda ar krietnu devu citrusa klāt), tas man asociējas ar sauli un vasaru :) Par pašu produktu teikšu, ka šī ir dušas želeja, kā dušas želeja - nekas īpašs (tikai aromāts gan lielisks).

Iwostin termālais ūdens. Atzīšos, ka dižu starpību starp šo vai jebkādu citu "smidzināmo" ūdeni es neredzu. Kopumā, ūdens savas funkcija pilda. Smidzinātājs ir normāls (bet nav lielisks, āra nāk smalkas piles, nevis "migliņa").

TheBodyShop Chocomania skrubis gan ir drausmīgs! Es jau ne reizi vien esmu teikusi, ka man ļoti patīk TBS dušas želejas (un skrubju arī, it īpaši greipfrūtu), bet šis ir kaut kas neaprakstāms... Skrubējošo daļiņu ir maz, skrubja bāze ir pretīgi sintētiski eļļaina. Man atgādina kaut kādu naftas produktu :D Smarža gan man patika. 

Phyto Phyto 7 mitrinošais matu krēms ir mans mīlulis. Labi mitrina matus, izcils dabīgs sastāvs. Ideāls produkts. Pilna atsauksme šeit.

Anne Semonin Exfoliating Mask ir pieskaitāma pie produktu kategorijas "labākais, kas ir noticis ar manu ādu".  Āda pēc maskas lietošanas ir vienkārši dievīga - gluda, samtaina, ar samazinātām porām. Patīk arī fakts, ka noturot masku paredzētās 10-15 minūtes tā pārvēršas par gomāžu, bet nav pārāk bieza (kā, piemēram Institut Esthederm L`osmoclean līdzeklis). Tātad nestaipa un netraumē ādu. Viena no labākām maskām, kas man ir bijušas. Mazliet plašāka atsauksme šeit.

GRAENN Nātru hidrolāts. Kad ieraudzīju šo produktu Baltic Beauty 2012, uzreiz ķēru ciet. Dabīgs sastāvs ir lieliski, taču, diemžēl, nekādu iedarbību no produkta lietošanas es nemanīju.

Vichy dezodorants jutīgai ādai iegūst titulu "labākais dezodorants, kas man ir bijis". Godam pilda savu pienākumu. Tam nav nekādas smaržas. Produktu var lietot arī uz tikko epiletām padusēm (vairākas reizes tā arī esmu darījusi). Pie mīnusiem varu pieminēt, ka ir jāgaida kāds brīdis, kamēr produkts izžūs, pirms vilkt pa virsu drēbes.

Rene Furterer Complexe 5 līdzeklis matu sīpoliņu stimulēšanai. Lietoju kopā ar šis pašas markas šampūnu un efekts (vismaz no kombinācijas) ir ļoti labs. Parādās daudz jauni matiņi. Complexe 5 ir ieguvis titulu "labākais, kas ir noticis ar maniem matiem". Mazliet plašāka atsauksme šeit.

Attirance ķermeņa jogurts ar krūzmētru ir dievīgs. Piparmētru smarža man atgādina vasaru un sauli. Labi mitrina ādu un liek aizmirst par ikdienas likstām un atslābināties pirms miega.

Phyto Phytophanere vitamīni lika maniem matiem augt ievērojami ātrāk. Taču efektam bija vajadzīgs kāds laiks. Arī Phyto vitamīni ir ieguvuši titulu "labākais, kas ir noticis ar maniem matiem". Plašāku aprakstu var izlasīt kopā ar Rene Furterer Complexe 5 aprakstu.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere krēms ir dehidratētas ādas glābiņš. Lieliski mitrina un nomierina ādu. Ziemas mēnešiem ideāls produkts. Plašāks apraksts ir šeit.