Artdeco High Definition Foundation review.

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Man ir ļoti gaiša (man nepatīk vārds "bāla") kombinēta sejas āda (ziemā vaigi sausi, bet T-zona normāla; vasarā vaigi normāli, viss pārējais - taukains), turklāt ir arī redzams sarkans asinsvadu tīkliņš uz vaigiem un ap degunu. Tātad, asinsvadus vajag nomaskēt, bet ādu matēt (es taču gribu perfektu ādu, vai vismaz, tās ilūziju). Man nepatīk smagnēji tonālie krēmi (arī ziemā nelietoju neko barojošu un biezu). Izlasot Artdeco HD tonālā krēma īsu, bet pārliecinošu aprakstu, izlēmu pamēģināt.
Jaunās paaudzes tonālais krēms, kas ir kā otra āda. Nodrošina dabīgu, nevainojamu un vienmērīgu sejas toni, izlīdzinot sīkas krunciņas. Noturīgs. Der visiem ādas tipiem.

Uzreiz teikšu, ka Artdeco High Definition tonālais krēms ir iekarojis manu sirdi. Krēmam ir viegla tekstūra un neitrāla (es teiktu, tonālam krēmam raksturīga) smarža. Krēms ļoti vienmērīgi klājas, nerullējas nost, nesakrīt krociņās, labi nomaskē apsārtumus un tumšos lokus, nepasvītro poras. Domāju, ka maskēšanas un ādas toņa izlīdzināšanas spējas vislabāk raksturo bildes pirms un pēc (pirmajā bildē spf 20 manā mitrinošā krēmā nodod sevi).

Piekritīšu apgalvojumam, ka HD tonālais der visiem ādas tipiem, jo mana āda maina savu stāvokli: vienu dienu tā ir nepārprotami sausa, citā dienā vairāk taukojas. Var būt izteikti sausai ādai ar noslieci uz lobīšanos varētu nederēt (man ir aizdomas, ka šādā gadījumā krēms varētu pasvītrot sausos pleķīšus). Kad mana āda ir sausāka, krēms godam turas 10 stundas, ja taukaināka, tad HD ir uzdevuma augstumos 4-6 stundas, tad vajadzīga piepūderēšana (es šobrīd ikdienā pūderi nelietoju). Kā lielu plusu vēlos atzīmēt pietiekoši gaišu toņu esamību (es lietoju #42), jo tā bieži vien Latvijā ir problēma. Īsāk sakot, Artdeco HD tonālais krēms ir vienkārši superīgs! Iesaku!

Sastāvs: Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Butylene Glycol, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Silica, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Carbonate, Lecithin, Methylparaben, Propylparaben, Chlorphenesin, Hexyllaurate, Sodium Chloride, Laureth-7, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, BHT, Diacetyl Boldine, Parfum (Fragrance), Coumarin, Limonene, Linalool, Benzyl Benzonate, (+/- (May Contain) Mica, CI 77007 (Ultramarines), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)]

P.S. Par šo tonālo krēmu ir laba atsauksme no skaistumlapas.
P.P.S. Cena Ls 16.95. Pieejams Stockmann, Douglas, Kolonna.
Vai esat mēģinājušas kaut ko no Artdeco? Kā patika?

English summary:
Hello gorgeous! I`ve tried Artdeco High Definition foundation and it seems, that I`ve got a new favorite! It evens out my redness prone skin very well (see pictures before/after). It does not emphasize my pores or stick into fine lines. The staying power is also quite good. I highly recommend to try HD foundation!