Catrice Liquid Metal eyeshadow review

English summary: Hello gorgeous! I tried Catrice Liquid Metal eyeshadows and they are just amazing! Highly pigmented, very creamy, have good staying power, reasonably priced. See swatches below. I have #080 Mauves Like Jagger - gorgeous taupey purple shade with some tiny silver glitters and 090 Nougat It Right - coppery brown with a very subtle reddish shimmer.

Sveikas, daiļās! Man patīk acu ēnas. Tās man ir ļoti daudz (visas diez vai jebkad spēšu izlietot), tāpēc ļoti priecājos, kad veikalos parādās kaut kas jauns, kvalitatīvs un arī budžetam draudzīgs. Pēdējā laikā mani ļoti priecē Catrice produkti un šis nav izņēmums. Catrice acu ēnas "šķidrais metāls", ja pareizi sapratu, tagad būs pastāvīgā sortimentā. Es izvēlējos divus toņus: 080 Mauves Like Jagger un 090 Nougat It Right (Catrice, kā parasti izceļas ar saviem asiem nosaukumiem). Ēnas ir labi pigmentētas, nebirst, labi klājas gan ar otu, gan ar pirkstiem (jā, es mēdzu klāt acu ēnas ar pirkstiem). Tekstūra ir apbrīnojami krēmīga, nu ļoti līdzīga Dior ēnām. Bez bāzes ēnas labi turas uz plakstiņiem kādas 5 stundas, bet man ir taukaini plakstiņi. Ar bāzi lieliski turas visas dienas garumā.  

Tonis 080 Mauves Like Jagger ir Taupe (vai šim tonim ir korekts latvisks nosaukums?)  ar ceriņkrāsas piesitienu. Dienas gaismā vairāk parādās tieši ceriņkrāsa, bet tā nebūt nav uzbāzīga. Mākslīgā apgaismojumā tonis izskatās vairāk pelēks. Man ne īpaši patīk, ka šim tonim klāt ir sudraboti spīdumi (diezgan smalki, bet tomēr ir), taču tos var redzēt tikai spilgtā saules gaismā.
090 Nougat It Right ir vara brūns ar knapi manāmu sārtu spīdumu. Šim tonim nekādi "disbalansējoši" spīguļi nav.
Pēc swatchiem var redzēt, ka ēnas perfekti klājas un iztušējas. Uz acīm 080 Mauves Like Jagger

Un 090 Nougat It Right:
Rezumējot - superīgs produkts par superīgu cenu!
Catrice Liquid Metal acu eņas var iegādāties Drogas veikalos, cena 4,18 EUR.
Par šim ēnām ir laba atsauksme arī no VelvetMimosa.
Vai esat mēģinājušas šis ēnas un kā patika?