Sveikas, daiļās! Šoreiz man daudz tukšas taras un daudz arī tukšo trauciņu tieši no uzmanības cienīgiem produktiem:

Roku krēmi:
Neutrogena Fast Absorbing roku krēms. Iesūcas ātri, labi mitrina roku ādu. Sastāvs gan nav tik spīdošs, bet, kopumā labs produkts. Plašāka atsauksme par visiem izlietotiem roku krēmiem šeit
Cath Kidson rožu roku krēms. Dievīgs! Viekārši dievīgs. Labi mitrina ādu un smaržo pēc rozēm. 
Loccitane šī sviesta krēmi lieliski mitrina un aizsargā roku ādu.
 
Perumed Extra Mild Nail Polish Remover ir mans mīļākais līdzeklis nagu lakas noņemšanai bez acetona. Regulāri iegādājos atkārtoti Multilukss veikalā. Iepakojums izskatās pēc Mavala līdzekļa pakaļdarinājuma. Šo faktu nemācēšu komentēt, bet līdzeklis ir labs :)

Vēl viens Multilikss veikala brīnums ir Nagu Lakas Atšķaidītājs (maza brūna pudelīte ar baltu korķīti). Nu jau sen man nav aktuāls produkts, bet, cik atceros, ar uzdevumu tika galā labi.
 
TheBodyShop kokosriekstu dušas želeja. Es mīlu TBS dušas želejas un kokosriekstus, taču šī smarža man jau bija krietni apnikusi, tāpēc priecājos, ka pudelīte ir tukša :) Bet pašai želejai nav ne vainas.

Bezkrāsainā henna. Lietoju kā matu masku un man ļoti patika. Mati pēc lietošanas ir kuplāki un tādi kā biezāki.

Revlon Nutri Color Creme matu maska krāsas atjaunošanai. Ideāls SOS līdzeklis gadījumiem, kad jāiziet "cilvēkos", bet matu krāsas tonis alkst pēc atsvaidzināšanas. Lieliski pabaro matus (galu galā tā ir maska) un atjauno krāsu. Pieejama ļoti dažādos toņos. Manuprāt, šis ir must have produkts spilgto toņu piekritējām (violets, sarkans, oranžš un tt.). Krāsa turas matos līdz nākamai mazgāšanas reizei.

Essence Get Big Lashes skropstu tuša. Superīga bieza birstīte, taču tuša mēdz nobirst :( Mazliet plašāka atsauksme šeit.

Stenders Ziemeļi Piparmētras šķidrās ziepes (es izmantoju kā dušas želeju). Tas ir kaut kas fantastisks! Kad vannasistaba piepildās ar piparmētru smaržu, es pilnīgi kūstu! Lieliski atsvaidzina smadzenes un ķermeni :) Plašāka atsauksme šeit.

Avene Extremely Gentle Cleanser. Viens no mīļākiem līdzekļiem sejas attīrīšanai. Plašāka atsauksme šeit un šeit.

PHB Elixir Of Youth Anti-Aging Cleanser. Ļoti patīkams sejas attīrīšanas krēms. Labi pilda savas funkcijas un jauki smaržo. Nesausina ādu. Plašāka atsauksme šeit

Vichy Normaderm Global Anti-imperfection Hydrating Care. Par anti-imperfection pilnībā piekrītu, par hydrating gan nē :D Plašāka atsauksme šeit.

Anne Semonin Tissue Serum. Ļoti labs produkts. Labi līdzsvaro ādu un samazina krunciņas. Smaržo pēc rozēm. Plašāka atsauksme šeit.

Gusto lūpu balzams. Sākumā ļoti patika, bet aukstajā laikā ārpus telpām nav lietojams, jo pārvēršas par biezu, plastilīnam līdzīgu masu :D