Sveikas, daiļās! Kā parasti jaunais mēnesis sākas ar tukšo taru. Šoreiz taras man maz, toties visi līdzekļi ļoti mīļi. Arī sāku lietot savus paraudziņu krājumus.

  • DKNY Be delicious night smaržas - izcils ziemas aromāts. Smaržas izlaistas 2008. gadā. Bāzē ir mellenes, ingvers un martini (protams, kompozīcija ir daudz sarežģītāka, bet šis notis padara mani traku). Īsta nakts Ņujorkā. Ballīte, naksnīgā pilsēta un martini...Diemžēl, limitētais izlaidums. Man izdevās nopirkt jaunu iepakojumu :) Taupīšu :)
  • Oga Oga Meža Gardums ķermeņa sviests - ļoti patīkams produkts ar 100% dabīgu sastāvu. Līdzekļa bāzē šī sviests un mellenes. Kā saka Rītiņa kungs "Kas var būt labāks par šo?".
  • Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector - ļoti labs krēms zonai ap acīm. Izlietots otrais iepakojums pēc kārtas. Labi mitrina ādu un, tiešām, palīdz cīnīties ar tumšiem lokiem. Plašāka atsauksme šeit
  • Madara Time Miracle serums - viegla un patīkama konsistence. Patīkama smarža. Dabīgs sastāvs. Līdzeklis darbojas :) Plašāka atsauksme šeit.
  • Madara EcoBody Firming oil - ķermeņa eļļa ar dabīgu sastāvu un vieglu patīkamu aromātu. Lieliski mitrina ādu (it īpaši, ja produktu lieto vēl uz mitras ādas). Labi noder arī pretcelulīta masāžai.
  • TheBodyShop melleņu dušas želeja. Man patīk TBS dušas želejas :) Bieži lietoju, bieži pieminu arī blogā, tāpēc komentāri lieki.
Daži paraudziņi:


  • Stenders dienas un nakts krēmi normālai un kombinētai ādai. Labs dabīgs sastāvs, bet, manai ādai, viennozīmīgi, pa treknu. Jūtu kā masku uz sejas, toties mitrinošo efektu nejūtu gan. Turklāt, krēmiem ir izmantots tas pats pūderīgs aromāts, kas piemīt Dzintara Organic Style sērijai. Aromāts man asociējas ar omītēm.
  • Garnier Moisture Match krēms kombinētai un normālai ādai. Normāls. Sajūsmā nebiju, bet īpaši slikts arī nelikās. Moisture Match ir patīkams aromāts, bet tā ir krietni par daudz. Sajūta, ka staigāju ar smaržām uz sejas.
  • Mineral Flowers dienas krēms jutīgai ādai. Sastāvā ir vasks un sajūta, ka tieši vasks arī ir uz sejas. Pa smagu manai kombinētai ādai. 
  • Macadamia Nourishing Leave-in Cream, tātad mitrinošs matu krēms. Normāls, bet sajūsmā nebiju. Manuprāt, pārāk smaržīgs. Man nepatīk kad visu laiku jūku kāda kosmētiskā līdzekļa aromātu (it īpaši uz sejas, kakla vai matos). Smarža ir patīkama, bet padaudz.
  • Chanel Hydra Beauty Gel Yeux. Nekad nebiju domājusi, ka pateikšu ko tādu par Chanel, bet šis ir sliktākais acu krēms, ko esmu lietojusi. Konsistence tik šķidra, ka mitrinošas īpašības krēmam vienkārši nepiemīt. Turklāt sastāvā spirts. Uzklājot uz ādas, sākās jocīga kņudēšana. Sāku pētīt sastāvu un sapratu, ka pie vainas ir ingvers. Man tādu nevajag.
Kā jums veicās ar tukšo taru šajā mēnesi?
Nākošais raksts būs par mēneša favorītiem (ideju nočiepu no SkaistumaDienasGrāmatas). Bet pēc tam par mēneša atlaidēm - pagaidīšu, kamēr veikali un aptiekas nopublicēs informāciju par atlaidēm. Gatavojam vēlmju sarakstus!