Sveikas, daiļās! Man patīk palasīt sieviešu žurnālu, pagatavot kādu gardumu un laiski dzert rīta tēju  svētdienās. Tāpēc saulainā svētdiena pagāja kopā ar "četrām sezonām" un saldiem kartupeļiem ar tunča krēmu (recepte ņemta no četrām sezonām). Tāpat saulainā dienā nenoturējos un, izmantojot atlaižu kuponu,  Stockmann Trakās Dienās Skaistuma Dienās iegādājos sen kārotās Serge Lutens smaržas Se majeste la rose:


Palūdzu arī La fille de Berlin paraudziņu, jo, godīgi sakot, sākotnēji gribēju pirkt tieši "Berlīnes meiteni", bet tad sapratu, ka roze, tomēr, vilina vairāk. Ir nojausma, ka Berlīnes meitene arī parādīsies manā plauktā. Šis pirkums sagādāja visvairāk prieka :)

Stockmann skaistuma vakarā pamanīju jaunās Dolce & Gabbana smaržas "Dolce". Smarža likās ļoti patīkama, bet tajā burzmā pirkt smaržas, teiksim tā, nav manā stilā. Man patīk simts reizes apdomāt, iesmaržoties...Vispār, parasti pērku smaržas, ja tās iepatīkas ne tikai veikalā, bet arī no paraudziņa, jo ir gadījies, ka aromāts patīk, bet pastaigājot ar to dienu, saprotu, ka šķiet pa smagu, vai sāp galva, vai visu dienu jūtu uz sevis "svešu" smaržu. Bet ne par to iet runa :) Pamanīju, ka var iegādāties žurnālu Pastaiga, kam klāt ir daudz visādi paraudziņi un tajās skaitā "Dolce". Protams, nelaidu garām iespēju:


Taču jāsaka, ka pats žurnāls tāds patukšs. Raksti diezgan maz un bez pievienotās vērtības (bet tas ir mans subjektīvais viedoklis). Turpretī marta "Una" gan ļoti patika. It īpaši intervija ar Diānu Galanti.
Tajā pašā skaistuma vakarā tiku pie pašmāju zīmola Madara "Become Organic Northern Herbalism" komplekta, ar kuru vēl neesmu droša ko iesākšu. Komplektu nobildēju kopā ar Clarins jauno krēmveida sārumu tonī "Grenadine", kuru sen gribēju, bet, kad atbrauca pie manis, sapratu, ka tie krēmveda sārtumi man jau tā ir daudz :( Tāpēc pagaidām vaļā nevēru...

 
Nesen mani pārņēma vēlme atgriezties pie dabiski sprogainiem matiem. Tāpēc iegādājos pāris līdzekļus sprogu izcelšanai un savadīšanai:


Davines Love Curl šampūns un kondicionieris. Smaržo pēc greipfrūtiem. Ļoti patīk. Tigi Catwalk Curlesque sērijai arī piemīt ļoti jauka smarža, bet šampūnu vēl uz matiem neesmu izmēģinājusi.
Jaunumi no essence, Artdeco un fuksijas toņa krēmveida sārtums no Revlon:

  
Essence sārtums man ļoti atgādina Sleek Blush by Three sārumu paleti:


Kā arī divas jaukulītes no zoeva:


Abas netīras, jo ļoti patīk un regulāri tiek lietotas. Mīksti dabīgi sariņi. Vai nav glītas?

Vēl viena lieta, kas man sagādā daudz prieka un gandarījuma pēdējā mēneša laikā - coursera kursi ar nosaukumu Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention. Lekciju kurss sastādīts ļoti pārdomāti, lektore Katie Ferraro ir superīga un runā skaidrā un saprotamā angļu valodā. Var iemācīties daudz ko par pārtiku, sākot no kaloriju skaitīšanas un beidzot ar pārtikas izvēles ietekmi uz veselību un kā ar ēdiena izvēles palīdzību var mainīt savu nākotni. Un tas ir absolūti bezmaksas! Silti iesaku. Links uz kursiem šeit.

Kādi pirkumi jums sagādāja prieku pēdējā laikā un vai mēdzat lasīt žurnālus un kuri patīk?