Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par jaunumiem no lēta kosmētikas zīmola Essence. Manās rokās nonāca All About Nude acu ēnas un Blush Up! vaigu sārtums.
Ēnu palete All About Nude:

Blush Up! Vaigu sārtums:


Essence, kā parasti, priecē ar aktuālām tendencēm par zemu cenu. All About Nude brīnumainā kārtā man atgādina Urban Decay Naked 3 paleti:
Es negribu teikt, ka starp ēnu toņiem var atrast izcilus līdziniekus, taču ideja ir ļoti līdzīga - nude toņu ēnu palete ar vēsu rozā apakštoni. 
Jāsaka, ka kvalitātes ziņā Essence patīkami pārsteidza. Ēnas nav TIK krēmīgas un pigmentētas kā UD, taču tās IR krēmīgas un pigmentācija ir visai pieklājīga. 
Paletē ir trīs toņi ar satīna finišu un trīs "spīgulīši". Augšējās rindas kreisais tonis ir ziloņkaula perlamutrs (kam ir vissliktākā pigmentācija - to var redzēt "swatchos"). Vidējais tonis gandrīz saplūst ar manu ādas (plakstiņu) toni. Ļoti skaists un "dārgs" vecās rozes tonis ar satīna finišu. Labās puses tonis ir pelēkbrūns (vairāk uz brūno pusi) ar vēsu, lillīgu perlamutra spīdumu. Apakšējās rindas kreisās puses tonis ir gaiši rozā perlamutrs. Vidējais tonis ir vēss pelēkbrūns ar dārgu satīna finišu un izcilu labu pigmentāciju - mans paletes favorīts. Labais tonis apakšējās rindā paletē izskatās pēc violetā toņa ar mazliet brūno nokrāsu, taču, uz ādas ir brūns ar vara/tumši sarkana piesitienu. Tonim ir laba pigmentācija un satīna finišs. 

Vaigu sārtums uz ādas izskatās ļoti dabiski, neskatoties uz to, ka iepakojumā tas šķiet "idiotiski" spilgts. Pigmentācija ir vidēja, tāpēc derēs arī iesācējām. No vien otas vilciena klauna vaigus nedabūsi. Taču nav arī tā, ka, lai dabūtu sārtumu uz vaigiem, pus dienu tas jākasa ārā no iepakojuma. 

Ēnas un sārtums uz rokas: 

Vēl ēnas:

Koptēlā:

Tēla veidošanā piedalījās:
Bourjois Healthy Mix tonālais krēms tonī #51 Light Vanilla
The Body Shop uzacu zīmulis tonī #03 Dark Brown
Essence All About Nude acu ēnu palete
Benefit Erase Paste konsīleris zonai ap acīm tonī #2 Medium
Essence Blush Up! vaigu sārtums
Make Up For Ever Camouflage Cream konsīleru palete
YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain tonī #12 Corail Fauve

Nobeigumā teikšu, ka abi produkti lielieski iederās kategorijā "labi un lēti". Vai lietojat kaut ko no Essence kosmētikas? Ko tieši un kā patīk?
P.S. Neaizmirsti piedalīties manā Olay Regenerist Renewal Elixir konkursā.