Nanshy brushes - review

Please scroll down for the englush summary.

Sveikas, daiļās! Nesen man radās lieliska iespēja izmēģināt Nanshy otiņas, par kurām jūsmo Lielbritānijas blogeres. Nanshy otiņas ir veidotas no taklona (patentēta sintētiska šķiedra), līdz ar to uz tām mazāk vairojas baktērijas un tās lieliski piemērotas gan krēmveida, gan pūderveida produktu uzklāšanai. Bieži vien kvalitātes ziņā Nanshy produkti tiek salīdzināti ar slaveno Sigma produkciju. Teikšu godīgi, ka analoģisku otu no Sigmas man nav, tāpēc salīdzināt nevarēšu, bet otas ir tik tiešām labas!
Man ir Pointed Foundation otiņa tonālam krēmam un blending otiņa acu ēnām:

Nanshy profesionāla make up ota sejai Pointed Foundation : smailais, noapaļotais otas gals piemērots konsīlera, tonālā krēma un citu produktu uzklāšanai zem acīm, ap degunu u.c. grūti aizsniedzamās vietās, kā arī konturēšanai. Piemērota gan pūderveida, gan krēmveida produktiem.
Pointed Foundation brush lieliski klāj tonālo krēmu. Pārklājums ir ļoti plāns un vienmērīgs. Pateicoties otiņas īpašai konusveida formai, ar tās palīdzību var viegli uzklāt produktu ap degunu, zem acīm, kā arī veikt sejas skulpturēšanu. Sariņi ir mīksti un elastīgi. Otiņa neatstāj svītras. Var viegli sasniegt "airbrush" finišu.


Nanshy profesionāla ota acu ēnu iztušēšanai Blending Brush : vienmērīgi sapludina vairāku toņu acu ēnas, padarot to robežas maigākas un nemanāmākas . Sariņi ir mīksti un elastīgi, kas samazina jutīgās plakstiņu ādas mehānisku kairinājumu.
Pēc formas otiņa ir ļoti līdzīga MAC 217 vai Sigma E25, tikai sariņi veidoti no taklona, nevis no dabīgā materiāla. Godīgi sakot, pūderveida produktiem es labprātāk izvēlos dabīgo sariņu otas, taču krēmveida produktiem šī gan ir vislabākā ota. Arī šai otai sariņi ir mīksti un elastīgi. 

Kas man īpaši patika: pēc mazgāšanai otas lieliski saglabā savu formu. Nav jālieto "brush guards", kā es to parasti daru ar dabisko saru otām. Lielisks variants, ja esi paslinka otu kopšanā :)


Otas var apskatīt un iegādāties USA cosmetics veikaliņā Nometņu ielā 6, kā arī internetveikalā http://www.nyxcosmetics.lv/. Cenas: Pointed Foundation ota - 10,95 Eur, Blending ota - 6,95 Eur.

P.S. Liels paldies NYXcosmetics.lv par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

English summary: 
Hello gorgeous! I`ve tried new brushes by Nanshy: Pointed Foundation brush and Blending eyeshadow brush. Both brushes are made of taclon bristles with wooden pearly white handles. Pointed Foundation Brush is good for specific hard to reach areas to apply and blend concealer, and foundation. I can be used for contouring also. The shape of Blending Eyeshadow Brush is very similar to MAC 217 and Sigma E25. I prefer to use brushes with natural bristles for powder products, but for cream products these two cuties are just amazing. They make flawless airbrushed finish without streaks. I like the fact that these brushes don't need brush guards to maintain the shape.