Sveikas, daiļās! Apkopoju savus marta "kosmētiskos ienākumus". Godīgi sakot, vairāk, lai nokauninātu sevi. Pirms kāda laiciņa pieķēru sevi pie domas, ka šomēnes (martā), esmu bijusi malace un neko daudz nenopirku. Kā tad! Kad izdomāju visus labumus sabildēt...
Rezultāts:

Sejas kopjošo kosmētiku lietoju, galvenokārt, no Franču zīmolu aptieku gala. Tāpēc, loģiski, ka escentual nopelnīja uz mana rēķina kārtējo naudiņu. Nevaru iedomāties savu dzīvi bez Avene Hydrance Optimale Light (šis jau kāds 5-6 iepakojums pēc kārtas). Izdomāju izmēģināt kārtējo pīlingu - Avene Cleanance skābju masku. Un jāsaka, ka ir dievīga! Drīz varētu beigties mans La Roche-Posay Rosaliac AR Intense līdzeklis, kas domāts ādai ar plīsušiem kapilāriem. Redzot, ka efekts tomēr ir, izdomāju pamēģināt kaut ko jaunu - Avene Atirougeurs dienas emulsija ar spf 20 kombinētai un taukainai ādai. Man ļoti patīk, ka Avene zīmolam daudziem līdzekļiem ir pieejamas arī vieglās versijas - kombinētas ādas īpašniecēm. Mana āda ir gan taukaina, gan kuperoza. Vai esmu vienīgā tāda? Neticu! Bet lielākā daļa zīmolu turpina ražot biezus un treknus līdzekļus kuperozai ādai :( Dāvanā saņēmu Avene Extremely Gentle Cleansing Lotion, kas saimniecībā vienmēr noderēs :) Iespaidojoties no kolēģes, paņēmu arī La Roche-Posay Cicaplast krēmu rokām (par šo gan vēl neko komentēt nevarēšu).

Vēl:
Atkārtoju Phyto 7 matu krēma pirkumu, jo tas ļoti labi palīdz maniem matiem pavasarī. Nepadara matus smagus un netauko tos, turklāt tam ir lielisks augu sastāvs. Bourjois Healthy Mix vecā versija man ļoti patika, tāpēc izdomāju pamēģināt arī jauno (turklāt, uz atlaidēm maksāja tikai 10 Eur). Un ir tikpat lieliska. Diemžēl, savu toni #51 Light Vanille jāsūta no ārzemēm. Salasoties labas atsauksmes, noriskēju un pasūtīju La Roche-Posay Rosaliac CC krēmu (kas domāts ādai ar plīsušiem kapilāriem). Kāpēc noriskēju? Tāpēc, ka līdzeklim ir pieejams tikai viens "universāls" tonis, kas, protams, man izrādījās pa tumšu. Savādāk likās baigi labs un SPF30 ir lielisks bonuss vasarai. Laikam, drīz parādīsies blogsale. Ar 50% atlaidi paņēmu arī SkaistumaDienasgrāmatas izslavētos Crabtree & Evelyn roku krēmus. Izmēģināju tikai zilo un esmu sajūsmā. Tās pašas dāmas iedvesmota, nopirku La Roche-Posay Cicaplast lūpu balzamu, un, tas arī ir lielisks.

Vēl:

 
Pirms kāda laika apmeklēju Salon Line veikalu Spīķeros un biju sajūsmā par plašo piedāvājumu, bet cenas gan nebija sajūsmas vērtas. Teiksim tā, bez "profesionāla" kartes tur nav ko darīt. Daži līdzekļi ar karti ir pat pa 75% lētāki. Aizgāju ar tukšām rokām, jo redzot "profesionāļu" cenas, nu dien, nebiju gatava maksāt "neprofesionāļu" cenu. Pasūdzējos par to savai frizierei, kas teica, ka tieši rīt grasās uz to veikalu doties un lai es atsūtu bildes ar kārotiem produktiem. Nākamās dienas vakarā dabūju līdzekļus par "profesionāļu" cenu ar visu piegādi līdz mājas durvīm. Paldies, Ilze! Tiku pie Davines Energizing Gel (gaidu pavasara matkriti), Davines Authentic Moisturizing Balm (patika doma, ka līdzekli var likt kā neizskalojamo balzamu matos, lietot kā ķermeņa krēmu, izmantot kā kosmētikas noņēmēju). Pati vēl neesmu mēģinājusi, redzēsim kā būs. Macadamia Reviving Curl Cream man patika no paraudziņa, tāpēc iegādājos vismazāko pilnizmēra iepakojumu. 

Vēl:
Tiku pie Essence Un Catrice jaunumiem. Velvet Mimosa iespaidā gribēju izmēģināt Catrice Prime and Fine Anti Red Base. Pagaidām sadraudzējusies neesmu, jo bāzē ir TIK DAUDZ zaļie spīdumiņi, kas es izskatos pēc Ziemassvētku eglītes. Nu jā, ar šādu specefektu uz sejas par maniem apsārtumiem neviens pat neiedomāsies. Iespējams, ka spīdumi sakrājušies tūbiņas apakšā. Es vēl mēģināšu sadraudzēties ar šo zaļo brīnumu. Catrice un Essence nagu lakas izskatās ļoti daudzsološi, bet vēl neesmu mēģinājusi. Catrice Long Lasting laineris tirkīzzilā pavasara tonī ir ūbernoturīgs! Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa plūmju tonī. Man neraksturīgs pirkums, bet necik nenožēloju, jo lieliski kopj lūpas un noturība arī laba. Protams, ka ikdienas grimam nederēs, bet vakara pasākumam īsta konfekte.

Vēl:
Kā jau rakstīju marta favorītos, ja man nebūtu Kiehl`s Creme de Corps ķermeņa krēma paraudziņa, es nemūžam nenoticētu, ka var būt tik lielisks līdzeklis. Kāmēr konsultante bija aizņemta cītīgi pētīju ķermeņa produktu stendu un iemīlējos Creme de Corps ķermeņa sviestā ar medu un pienu. Taču, ķermeņa līdzekļi ar izteiktiem aromātiem mēdz iedzīt mani izmisumā, jo es nespēju aizmigt, ja jūtu jebkādu smaržu. Nebiju droša, ka gribu pirkt 300 ml iepakojumu. Lieliskā konsultante iedeva izmēģināt mini versiju. Paldies!

Vēl:
No Lielbritānijas Boots koppasūtījuma pie manis atbrauca Boots No7 Hot Cloth Cleanser (kā gan es varēju iztikt bez kārtējā balzama ādas attīrīšanai?) un NIP + FAB Deep Cleansing Fix (tas pats vien ir). Abi vēl stāv rezervē, gaida, kamēr izlietošu kaut ko no atvērtiem līdzekļiem.

Vēl:
Kompānijā ar citām blogmeitenēm pabiju jaunā kosmētikas zīmola Mossa prezentācijā, kur tiku pie Youth Defence barojoša antioksidantu dienas krēma ar lāceni (kas ir zīmola dibinātājas Lotes vismīļākais produkts) un Age Excellence mežrozītes aktīva pretnovecošanas seruma (izmēģināšu kāda ir tekstūra un darbība, bet, noteikti, atdošu mammai, jo vēl neesmu gatava lietot tik intensīvus līdzekļus, kā arī mana āda nav tādā stāvoklī, lai varētu pilnvērtīgi izprast līdzekļa efektivitāti). Tiku arī pie Bio2You zīmola bestselleriem: Organic Eye Contour Seabuckthorn krēma un Spa ķermeņa skrubja ar greipfrūtiem, medu un mandeļu eļļu, par kuru esmu lasījusi labas atsauksmes kādā blogā, bet, diemžēl, vairs nevaru atrast :( 

Vēl:
Salasoties labas atsauksmes izdomāju, ka man vajag izmēģināt jauno Loreal Fibralogy sēriju (bet, vai tiešām vajag?), turklāt, saņēmu e-pastā vēstuli no drogām, ka pērkot koncentrātu + masku dabūšu 40% atlaidi. Protams, ka nopirku. Pirku ne tikai šos līdzekļus un tikai mājās čekā pamanīju, ka nekādas atlaides nebija. Pārlasīju e-pasta vēstuli - akcija vēl bija spēkā un savu Drogas karti pie kases arī uzrādīju. Nu WTF? Vai tiešām man šos līdzekļus vajadzēja? :D

Un kāds prieciņš, kas ir paliekošāks par kosmētiku :) Zarā pamanīju šo burvīgo kaklarotu, bet izdot 26 Eur nebiju gatava, jo kaklarota ir diezgan grezna un, diez vai, to īpaši bieži vilkšu. Bet es jau esmu iemācījusies kā Zaras kaklarotas par krietni zemāku cenu nomedīt iekš ebay vai aliexpress. 2 nedēļu laikā saņēmu kāroto smukumlietu tikai par 15$:

Gari gan man šoreiz sanāca. Vai jums marts bija tikpat ražīgs? Laikam, aprīlī jātaisa 'no beauty money month"...