Sveikas, daiļās! Joprojām esmu traki aizņemta :( Taču attapos, ka man galīgi  nav saules aizsarglīdzekļu, arī Hydrance Optimale krājumi ir iztukšoti, tāpēc taisu koppasūtījumu no http://www.cocooncenter.co.uk/. Piegādes izmaksas ir 14 Eur, ko (kā jau parasti) piedāvāju dalīt uz cilvēkiem + 1 eur man šokolādei. Ja koppasūtījuma summa pārsniegs 149 Eur, piegāde būs bezmaksas (tikai 1 eur šokolādei).
Cocooncenter ir pieejami visdažādākie (un slavenākie) vitamīni un biopiedevas (Vichy, Lorelal, Oenobiol), aptieku kosmētika (Vichy, Avene, Bioderma, Nuxe, Caudalie, Lierac, Klorane un tt.), kurai cenas ir krietni zemākas kā mūsu aptiekās. Starp citu, 1L Biodermas micelārā ūdens maksā tikai 20 Eur. Ir arī citi ļoti interesanti zīmoli, kas Latvijā nav īpaši izplatīti: Furterer (mani mīļākie šampūni), Filorga, Uriage, Ducray un citi.

Man ir tikai 2 nosacījusmi koppasūtījumiem: 
1) 100% priekšmaksa (es negribu palikt ar kaudzi man nevajadzīgas kosmētikas :D )
2) tikties ar mani, lai saņemtu preci var tikai divās vietās: t.c. Riga Plaza (Mūkusalas ielā) un t.c. Olimpia (Ķīpsalā). Ar dažām dāmām esmu gatava tikties centrā (izņēmuma kārtībā, ar "izņēmumiem" sazināšos e-pastā).
E-pastus ( camillesmakeup@gmail.com ) ar vēlmēm un linkiem gaidu līdz 14.05 (ieskaitot). 15.datumā visas ieinteresētas personas informēšu par tālākām aktivitātēm. Pasūtījumus, droši vien, veikšu 16.-17. datumos. 
P.S. Atvainojos, ka nācās saisināt termiņus. Gribētāju šoreiz diezgan daudz un es saprotu, ka visi (arī es) grib tiki pie labumiem pēc iespējas ātrāk. Tāpēc vēlmju sarakstus gaidu līdz 14.,nevis 15.datumam (lai pa 15.datumu meitenes paspētu ieskaitīt naudiņu). Atvainojos par sagādātām neērtībām. Ceru uz sapratni :)