MOSSA Youth Defence Nutrition day cream - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Kopā ar citām blogmeitenēm apmeklēju jaunā zīmola MOSSA prezentācijas pasākumu un tiku pie Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream un Age Excellence Rosehip Pro-Retinol A Advanced Age Repair serum. Kāpēc vajadzēja veidot tik garus nosaukumus? :D
MOSSA ir jauns kosmētikas zīmols, kas tapa Madara paspārnē. Zīmola filozofija ir piedāvāt patērētājam augstas kvalitātes organisko kosmētiku plaša patēriņa cenu kategorijā (lasi - Drogas cenu līmenī). Visu produktu sastāvā ir ziemeļu ogu ekstrakti. Kāpēc tieši ziemeļu ogas? Tāpēc, ka augot skarbos apstākļos, tās satur daudz vairāk vitamīnu un antioksidantu.Visiem zīmola produktiem ir Eco Cert sertifikāts.
Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream* - dabisks barojošs dienas krēms ar lācenes C vitamīnu. Formula ar lācenes bioaktīvo kompleksu un vitamīnu C baro un mitrina ādu. Fragmentēta hialuronskābe palīdz aizpildīt un un izlīdzināt sausuma radītas grumbiņas. Lācenes antioksidanti aizsargā no vides kaitīgās iedarbības un kavē novecošanos. Samtaina un bagātīga tekstūra baro un mīkstina, radot gludas ādas sajūtu. Piemērots sausai un jutīgai ādai.


Lācenes krēmam ir ērts iepakojums ar pumpīti. Tikai žēl, ka iepakojums ir necaurredzams un nevar saprast cik daudz produkta palicis. Izspiežot krēmu uzreiz izbaudu burvīgu lācenes aromātu (sastāvā ir smaržvielas). Godīgi sakot, man nepatīk, ja krēmi ir aromatizēti un smarža pavada mani teju visu dienu, taču pēc Youth Defence krēma uzklāšanas, smarža ātri pazūd (vai, vismaz, ir nemanāma). Es neesmu barojošu krēmu piekritēja, jo, parasti, to tekstūras ir pārāk smagas priekš manas kombinētas ādas. MOSSA krēmi ir pilnībā savādāki. Jau zīmola prezentācijā ar Skaistumlapu apspriedām, ka visu produktu tekstūras ir ļoti vieglas. Nav ne treknuma, ne smaguma. Krēms ātri iesūcas ādā, neatstājot plēvītes virskārtā. Āda ir labi mitrināta un mīksta.


Es esmu cilvēks, ka izvairās no spirta kosmētikas sastāvā, jo tas mēdz sausināt manu ādu. Teikšu godīgi, ja ieraudzītu MOSSA produkciju veikalā, mūsu iepazīšanās beigtos ar sastāva izlasīšanu (spirts ir otrais komponents sastāvā aiz ūdens). Taču ja jau krēmi ir nonākuši manā plauktiņā, prezentācijā visi produkti šķita ļoti patīkami un interesanti, izdomāju pamēģināt. Un jā, man patika.


Nekādas sausuma sajūtas vai ādas lobīšanas nebija. Īsāk sakot, neskatoties uz to, ka krēms galīgi neatbilst maniem dienas krēmu iepirkšanās paradumiem, MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream man ļoti patika.

Krēmu var iegādāties Drogas veikalos. Cena 17 Eur.

P.S. Liels paldies MOSSA par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

English summary:
Hello gorgeous! In the beginning of March I visited a presentation of a new Latvian organic skincare brand called MOSSA. MOSSA is more affordable organic cosmetic range by Latvian famous brand Madara. All the products are enriched with northern berries complexes which is full of antioxidants. MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream has triple effect: formula with cloudberry bioactive complex and vitamin C nurtues and and hydrates the skin. Fragmented hialuronic acid helps to fill and smooth wrinkles caused by dryness. Cloudberry oxidants protect against harmful environmental pollutants and delay the aging process. I was impressed how light textures have all the creams in a new range (even anti-aging). The cream smells so divine...It also moisturizing the skin quite well. I have to say that I try to skip alcohol from all my skincare and if I would see this cream in the shop I would not buy it after reading the ingredient list. By despite this fact and despite the fact that I don`t normally use nourishing creams (as I have combination to oily skin) I like MOSSA Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream. I am not sure if the range is available outside Latvia at the moment, but it should be quite soon.