Sveikas, daiļās! Esmu stāvā sajūsmā, jo saņēmu labumu paciņu no ārzemju kosmētikas draudzenes :)


Pirmkārt pati kastīte ir ļoti skaista un arī smaga. Draudzene pacentās un iekšpusē tillveidīgs augums un daudz stikla dimantiņi :) Ieskatīsimies saturā?


Pirms kāda laiciņa Lielbritānijā ciemojās radi (un viņi jau zina, ka es bez pasūtījumiem neiztieku), bet, ak vai, lietiņas, kuras es tik ļoti gribēju interneta veikalos  bija izpirktas :( Pasūdzējos par šo situāciju draudzenei un viņa bija tik jauka, ka sagādāja man kārotos labumus. Bet ar šo viss nebeidzās, jo tiku arī pie viņas pašas iemīļotām lietiņām. Pasūtīju Soap & Glory Ultimelt Hot Coth Cleanser (patiesībā, dēļ šā veidoju Boots koppasūtījumu, bet dikti aplauzos, kad sapratu, ka Soap & Glory Boots International nav pieejams) un Rimmel Moisture Renew lūpu krāsu tonī Let`s Get Naked (Rimmel lūpu krāsas gan ir Drogās, bet konkrētā toņa nav). Papildus dabūju Mākslīgos nadziņus etniskā rakstā, Revlon Parfumerie nagu laku (tiešām, nožūstot nagi smaržo pēc dzērvenēm!), Boots No7 High Shine Lip Crayon (sveiciens Clinique Chubby Stick), Burts Bees lūpu balzamu ar greipfrūtu, supermīlīgas un meitenīgas pincetes ar taurenīšu apdruku (starp citu, kvalitāte arī ļoti laba), Smashbox Photo Finish praimeri (paraudziņu) un vēl šādu lietiņu:


Kas ir paraudziņu "tornis". Vienas burciņas dibens kalpo kā vāciņš citai burciņai. Ar krāsainām nagu lakām visi produkti ir apzīmēti un līdzi bija paskaidrojoša zīmīte - kas kurā burciņā ir :) Varēšu, beidzot, izmēģināt Revlon Photoready un Colorstay tonālos krēmus. Paciņā bija arī garšīgas konfektes, bet tās līdz bildēšanai nenodzīvoja. Liels paldies Naktsmeitai :)