Sveikas, daiļās! Ir vasaras vidus un staigāt ar baltām ekstremitātēm galīgi negribās, taču es neesmu no tām, kam patīk stundām ilgi gozēties karstā saulē, vai cepināties solārijā. Porcelāna balta sejas āda man ļoti patīk, taču kājas gan gribētos brūnākas. Ko darīt? Salasoties labas atsauksmes ārzemju blogos, izdomāju pamēģināt mākslīgo iedegumu - Rimmel Sun Shimmer Instant Tan.


Ļoti noturīgs vieglas tekstūras gels nodrošina dabiska izskata iedegumu. Ūdensnoturīgs, nenonāk uz drēbēm, taču viegli nomazgājas ar ziepēm + ūdeni. Viegli klājas un ātri žūst. Noturība līdz pat 24 stundām. Tonis Light nodrošina saules noskūpstītas ādas efektu.
Sākšu ar to, ka mana iepriekšējā pieredze ar mākslīgo iedegumu nebija īpaši pozitīva. Visi mēģinātie līdzekļi (tiesa gan no Drogu klāsta) veidoja "oranža leoparda", nevis "saules noskūpstītas ādas" efektu. Taču par šo līdzekli bija TIK daudz labas atsauksmes, ka nenoturējos un nopirku. Un ne brīdi nenožēloju. Produktam ir ērts iepakojums. Nekas ārā netek un apkārt nesmērējas. Iekšā ir brūns/konjaka krāsas gels, kas viegli izlīdzinās uz ādas un ātri žūst, taču ne zibenīgi, tāpēc produktu var mierīgi izsmērēt, nebaidoties no "leoparda". Produktam ir neuzbāzīga ziepjaini/pūderīga smarža, kas nav jūtama uz ādas.


Es izvēlējos pašu gaišāko toni (light), jo esmu lasījusi, ka medium ir jau krietni tumšāks. Kad gels ir izlīdzināts uz ādas veidojas ļoti dabiska izskata iedegums. Ja ir vēlme, var klāt vēl vienu kārtu, taču karstā laikā šis variants var kļūt nedaudz lipīgs. Efekts uz ādas:


(tīra āda / ar Rimmel Sun Shimmer).
Ir rakstīts, ka produktu var lietot arī uz sejas, taču to es neesmu mēģinājusi. Iedeguma efekts paliek uz ādas visas dienas garumā un vakarā viegli nomazgājas ar dušas želeju. 
Īsāk sakot, šis ir lielisks produkts par budžetam draudzīgu cenu.

Sastāvs: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, TRIETHANOLAMINE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CITRONELLOL, COUMARIN, EDTA, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, ACID RED 27 (CI 16185), FD&C BLUE N°1 (CI 42090), FD&C RED N°4 (CI 14700), FD&C YELLOW N°5 (CI 19140)

Iegādāties var: asos, feelunique. Cena ap 10 Eur.