Sveikas, daiļās! Vēl viens vasaras mēnesis ir beidzies un pienācis laiks atskaitīties par izlietotiem produktiem:


Produkti ir daudz, tāpēc sadalīju vairākās daļās.
Matu kopšanas līdzekļi:


  • Phyto matu krāsa tonī #6 Dark Blond (tagad oficiāli esmu blonda :D). Atdzīšos, ka es pirmo reizi mūžā pati krāsoju matus ar matu krāsu. Pirms gadiem 10 pāris reizes krāsoju matus izmantojot krāsojošas putas (bija, ja nemaldos, L`Oreal) un krāsojošus balzamus. Uguns kristības beidzas veiksmīgi. Krāsa nekoda galvas ādu, netecēja, nesmirdēja. Taču tonis nedaudz sit cauri sarkanu. Manos matos agri vai vēlu parādās šis stulbais sarkanais tonis. Friziere parasti jauc klāt nedaudz zaļu toni, bet vienalga pēc pāris nedēļām sarkanais ir klāt. Kopumā krāsa man patika, jau nopirku jaunu (par toni tumšāku). Starp citu, cocooncenter šīs krāsa maksā precīzi divreiz lētāk, nekā vietējās aptiekās. 
  • Andrew Barton Last Another Day sausais šampūns. Agrāk biju gatava zvērēt, ka šis ir pats labākais sausais šampūns uz pasaules, taču tad manā dzīvē ienāca Batiste.
Ķermeņa kopšanas līdzekļi:

 
  • Guam fanghi d'alga pretcelulīta maska ar aļģēm. Guam ir paši labākie produkti cīņai pret celulītu, tūsku un šķidruma uzkrāšanu. Maska ir daudz efektīvāka par jebkuru citu krēmu, masku un māliem. Rezultāts redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Jau sagādāta jauna (ar drenāžas efektu).
  • Stenders Rožu dušas zefīrs. Pasaka. Brīnumjauka un neparasta tekstūra, nesausina ādu, smaržo pēc rozēm. Pirkšu vēl :)
  • Sephora dušas želeja ar karameles/īrisu aromātu. Ļoti patika. Ja esat ārzemes (kur ir Sephora), noteikti izmēģiniet dušas želejas.
Sejas kopšanas līdzekļi:


  • Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Ideāla skābju maska. Vairs nezinu kurš iepakojums pēc kārtas. Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Extremely Gentle Cleanser. Arī nezinu, kuru pēc kārtas iepakojumu izlietoju. Ideāls rīta ādas attīrītājs. Vienmēr ņemu līdzi ceļojumos, jo tas labi noņem kosmētiku un nekairina ādu, pat ja tā ir dramatiskā stāvoklī. Var lietot bez ūdens. Plašāka atsauksme šeit.
  • MOSSA Lācenes barojošais dienas krēms sausai/jutīgai ādai. Ļoti patīkami smaržo pēc ogām, labi mitrina ādu. Plašāka atsauksme šeit.
Dekoratīvā kosmētika:


  • Artdeco Curl & Style skropstu tuša. Sākumā ļoti patika, tad mistiskā veidā sāka birt. Vienu dienu birst, citu nē. Tā arī nesapratu kāpēc tā. Nav slikta, bet es atkārtoti nepirkšu.
  • Colistar Mascara Infinito skropstu tušas paraudziņš. Ļoti patika. Zinu, ka šai tušai ir daudz piekritēju. Noteikti izmēģināšu kādu apjoma versiju. Vispār, man patīk tušu paraudziņi, jo ar tiem pietiek kādam mēnesim, var notestēt gan tušas formulu, gan birstīti. Žēl, ka tos tik bieži nedod :D
  • Shiseido Perfect Mascara Full Definition skropstu tušas paraudziņš. Superīga birstīte, tuša burvīgi izskatās uz skropstām, bet uz vakaru man sāpēja acis :(
  • Too Faced Shadow Insurance acu ēnu bāze. Perfekta! Acu ēnas turas veselu mūžību pat uz maniem bezgala taukainiem plakstiņiem +30 grādu temperatūrā. Tūbiņa gāja kādus gadus 2. Must Have.
Kā jums veicās ar tukšo taru?