Sveikas, daiļās! Sinoptiķu solījumiem nevar ticēt, tāpēc nav zināms vai tiešām karstā vasara iet uz beigām. Es jau ceru, ka saulīte un labvēlīgi laika apstākļi mūs vēl kaut drusku priecēs. Šajā vasarā izmēģināju daudz ko jaunu, kā arī no jauna atklāju labas, bet aizmirstas lietas. Diemžēl, sanāk tā, ka līdzekļu "tops" izkristalizējas sezonas beigās. Lai nu kā, šeit būs mani vasaras visiemīļotākie produkti:

  • Bioderma Sebium Pore Refiner palīdz kosmētikai noturēties uz sejas ilgāk, matē ādu, kā arī vizuāli (un lietojot regulāri arī faktiski) samazina poras un attīra taukainu ādu vasarā (starp citu, tieši šo līdzekli es lietoju arī savā kāzu dienā).
  • Benefit PoreFessional praimeris pilnībā nosedz poras un nodrošina labu kosmētikas noturību pat viskarstākajā dienā. Šim praimerim, atšķirībā no Biodermas ir tikai kosmētiskais (vizuālais) efekts, toties seja izskatās nevainojama. Līdzeklis nav lēts, bet ir katra centa vērts.
  • Nesen piebeidzu savu iemīļoto Too Faced Shadow Insurance, kas ilgi gozējās favorītu pjedestālā. Jāsaka, ka Urban Decay Primer Potion acu ēnu bāze man patīk vēl vairāk. Bāze palīdz jebkurām ēnām saglabāt savu intensīvo krāsu un nesakrāties krociņās visas dienas garumā. Primer Potion arī labāk kontrolē plakstiņu taukošanās.
  • Avene Cleanance saules aizsardzības krēms ar SPF 30. Kur tad vasarā bez SPF? Avene Cleanance krēms nodrošina ne tikai labu aizsardzību pret kaitīgu UV starojumu, bet arī labi mitrina un kopj taukainu ādu, attīra poras. Līdzeklis satur ķīmiskos saules aizsardzības filtrus, tāpēc tas neveido baltu plēvīti uz ādas un ir ļoti vieglas tekstūras, proti, nav "netīruma" sajūtas uz sejas, kas mēdz mani vajāt lietojot citus krēms ar SPF 30.
  • MAC Mineralize Skinfinish Natural ir minerālu pūderis, kas lieliski nosedz apsārtumus (arī manus plīsušus kapilārus), matē ādu, to nesausinot. Turklāt to var lietot gan tonālā krēma fiksācijai, gan arī patstāvīgi, izmantojot Duo Fibre otiņu (vasarā es tieši tā arī daru). Izskatās ļoti dabiski. Starp citu, runā, ka drīz MAC sasniegs arī Latvijas veikalu plauktus ;)
  • Mana vasara nav iedomājama bez sarkanām lūpām, tāpēc Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick un Revlon Colorburst Laquer Balm (vai tikai man tie nosaukumi šķiet aizdomīgi līdzīgi?) lūpu krāsas - zīmuļi bija mani nemainīgi pavadoņi. Abi produkti ir superīgi komfortabli uz lūpām, kā arī abiem ir pieklājīga noturība (ņemot vērā to apbrīnojamo komforta līmeni). Katram no šiem ir savi bonusi: Bourjois - ir SPF15 un tas ir ūdensnoturīgs, Revlon - ir piparmētru aromāts un atvēsinošs efekts.
Uz ādas:
Kreisais - Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick tonī 05 Red Island, labais - Revlon Colorburst Laquer Balm tonī 135 Provocateur Femme Fatale.

  • Bourjois vaigu sārtums tonī 54 Rose Frisson. Es dievinu Bourjois vaigu sārtumus, jo tiem ir kolosāli toņi, kas derēs gan gaišai, gan tumšai ādai un laba noturība. Rose Frisson vaigu sārtums piešķir manai sejai apbrīnojami dabisku iedeguma efektu.
  • Mana sejas āda vasaras mēnešos paliek nu ļoti taukaina, tāpēc taukus absorbējošie papīrīši ir mana ikdiena. Catrice Oil Control Paper labi tiek galā ar savu uzdevumu, salvetēm ir ērts iepakojums (pēc tam, kad pamēģināju ķeksēt ārā salvetes no parastās mazas kastītes, šo opciju vērtēju ļoti augsti), kā arī tie ir vieni no lētākiem papīrīšiem Latvijā.
  • Carmex lūpu balzams ir ideāli piemērots vasarai, jo tas lieliski kopj lūpas, satur SPF 15 kā arī smaržo pēc piparmētrām un patīkami atvēsina lūpas.

Kādi ir jūsu karstās vasaras favorīti?