Revlon Grow Luscious mascara - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Salīdzinoši nesen Boots.com sāka preču piegādi uz Latviju un manā groziņā nonāca Revlon Grow Luscious tuša, kas jau sen apgrozījās vēlmju sarakstā. Mani ļoti ieintriģēja ražotāja solījumi: Revlon sola ne tikai momentānu efektu, bet arī paliekošu labumu, jo tuša satur serumu, kas veicina skropstu augšanu un stiprināšanu.

Pirmais, kas iekrita acīs ir lētais plastmasas iepakojums, bet tas jau ir ļoti subjektīvs viedoklis. Tušai ir klasiska birstīte ar sariņiem, taču diezgan paliela (apmēram manas acs izmērā - t.i. garumā). Efekts uz skropstām ir ikdienišķs, nekas dramatisks:

Sākotnēji tuša labi turējās uz skropstām dienas garumā, taču pēc kādiem 2,5 mēnešiem saka nedaudz izplūst vakara pusē, pieļauju, ka tas bija saistīts arī ar ļoti karstu laiku. Bet pats galvenais, ka manas skropstas tik tiešam sāka augt ātrāk! Diemžēl, es neesmu uzņēmusi bildes "pirms un pēc", taču man bija dažas nolauztas skropstas pēc pārāk centīgas skropstu atliecēja lietošanas un nolauztās skropstas atauga krietni ātrāk. 
Kopumā varu teikt, ka tuša ir izmēģināšanas vērta un ja gadās būt ārzemes, tad noteikti jānopērk.
Iegādāties var ebay vai boots.com. Cena ~ 12,70 eur.

Hello gorgeous! I've tried Grow Luscious mascara by Revlon, because I was interested in promises that mascara should make my lashes grow faster. And this mascara really did! I had some of my lashes broken due to abuse of eyelash curler and broken lashes did grow faster. You can see how mascara works on the picture. Nothing dramatic, but it gives some definition and volume.