Davines Love Curl shampoo and conditioner review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Mani mati ir smalki un to "sprogainums" ir ļoti atkarīgs no viņu pašu garastāvokļa. Taču, atkarībā no mana garastāvokļa es mēģinu sprogas vai nu akcentēt, vai nu tikt no viņām vaļā (akcentēt gan ir daudz vieglāk). Nesen stāstīju par ļoti jauku atklājumu no Davines zīmola klāsta. Šodien pastāstīšu par līdzekļiem no Essential Haircare sērijas:


LOVE Shampoo ir ideāls šampūns viļņainiem un sprogainiem matiem. Sastāvā esošas kondicionējošās vielas atšķetina sprogas, definējot un pilnveidojot tās. Mirtes ekstrakts ar mitrinošo efektu mitrina matus, olīveļļas peg-7 esteris un olīvu ANPHOACETATE (dabīgā sastāvdaļa) atjauno matu dabīgu ūdens – lipīgo bilanci. pH 5.3
Sākšu ar to, ka Essential Haircare sērijas sastāvā ir visas tās baisās vielas (sulfāti, silikoni un parabēni), no kurām daža laba noteikti cenšas izvairīties. Es pret tām sastāvdaļām izturos mierīgi. Ja nav - ļoti labi, ja ir - lai ir, jo neesmu ne reizi dabūjusi kādu negatīvu ādas reakciju, lietojot kosmētiku, kas satur augstākminētos komponentus. Pie šampūna: Love šampūnam ir vidējo bieza konsistence, pateicoties sulfātiem, tas ļoti labi puto un labi (bet ne līdz čaukstēšanai) attīra matus. Šampūns ļoti garšīgi smaržo pēc greipfrūtiem. Priecē fakts, ka šampūnam ir cilvēka ādai neitrāls pH (tieši šis faktors spēlē lomu tajā, ka šampūns nesausina matus un galvas ādu) un sastāvā ir arī glicerīns. Runājot par kādu īpašo iedarbību uz sprogām...es neko nemanīju! Jā, mati netiek sausināti, ir mīksti un spīdīgi, bet nekāda sprogas "definējošā" efekta šampūnam nav. Kopumā, šampūns man ļoti patika, taču šaubos, ka sekos atkārtots pirkums.
Sastāvs: Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Olive Oil PEG 7 Esters, Phenoxyethanol, Myrtus Communis Leaf Extract, Polyquaternium 44, Polyquaternium 10, Sodium Olivamphoacetate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Rice Protein, Panthenol, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Di Caprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Methylparaben,

LOVE Condicioner ir ideāls kondicionieris viļņainiem un sprogainiem matiem. Rezultāts: novērš matu dehidrēšanu, mati paliek paklausīgi, kustīgi un elastīgi. Piemērots viļņāiniem un sprogainiem matiem. Sastāvā esošs silikons dod spīdumu un maigumu, pistāciju eļļa nodrošina antioksidējošo efektu, rīsu vasks baro un aizsargā no ūdens zaudējuma. pH 3.8.
Godīgi sakot, es visai reti pērku kondicionierus, jo neredzu no tiem nekāda efekta izņemot to, ka mati taukojas krietni ātrāk. Šo produktu (un šampūnu arī) izdomāju iegādāties pēc kādas jaukas dāmas vārdā Jūlija iedotā kondicioniera MELU paraudziņa (Jūlija, liels tev paldies). Jāsaka, ka MELU smarža man galīgi nepatika, toties kāds efekts uz matiem! Īsāk sakot, izdomāju, ka kaut kas no šīs sērijas ir jāizmēģina.
Kondicionieris ir ļoti biezs (bildē var redzēt, ka noliekot trauciņu uz sāna, produkts neizkustās no vietas, patiesībā, tas neizkustās arī trauciņu apgāž ar kājām gaisā un krata) un slidens pēc sajūtas (paldies silikoniem). Smarža ir tāda pati kā šampūnam, tikai krietni mazāk izteikta. Un tad efekts! Tas tik ir efekts! Kondicionieris noteikti ir vairāk iedarbīgs nekā daža laba dārga maska. Mati ir mīksti, spīdīgi, lieliski mitrināti un pabaroti. Nav nekāda sīku (nolauztu) matiņu spīdīga oreola ap manu galvu. Šo es oficiāli pasludinu par pašu labāko jebkad mēģinātu matu kondicionieri!

Sastāvs: Water (Aqua, Eau), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Hydrogenated Polydecene, Oryza Sativa Cera Bran Wax (Rice), Pistacia Vera Seed Oil, Panthenol, Amodimethicone, Polyquaternium 10, Trideceth 12, Hydrogenate Palm Glycerides Citrate, Tocopherol (Natural Vitamin E), Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Citric Acid, Benzophenone 4, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance).

Iegādāties var: veikalos SalonLine, TopBeauty, Skaistuma Dimensijā. Cenas: šampūns 9-12 Eur par 250 ml (ir pieejams arī 1L iepakojums);  kondicionieris 10-13 Eur (un arī ir pieejams liels iepakojums). Es savus produktus pirku veikalā Medicīnas Preces. Links uz šampūnu un kondicionieri.

Hello gorgeous! I've tried Davines Love Curl Enhancing shampoo and conditioner. Shampoo performs an intense detangling and conditioning action. Its special formula, rich in natural olive tree oil derivatives restores the natural moisture-lipid balance leaving hair soft, moisturised and shiny. Shampoo smells really nice (grapefruit) and foams very well. It cleans my hair properly, but it is not overdrying. I did not notice any curl enhancing action, it left my hair very smooth and shiny. Overally the shampoo is ok (nothing special).
Conditioner is volumising and detangling cream for wavy and curly hair, with an intense anti-dryness and softening action. It efficaciously nourishes and detangles without weighing down hair. It improves the volume of curls leaving hair soft and shiny. The conditioner is very thick and creamy and this one is really something special! It nourishes my hair like nothing else. It is much more effective than some (Kerastase) hair masks. My hair are very shiny and smooth, frizziness is deminished. Just amazing!