Sveikas, daiļās! Mana āda stipri mainās atkarībā no āra gaisa temperatūras, mitruma satura un vēl daudz citiem faktoriem (blogeres sapnis - varu izbaudīt visus ādas tipus). Karstā laikā mana sejas āda intensīvi taukojas un rodas arī taukainai ādai raksturīgas problēmas: melni punkti, paplašinātas poras, pūtītes, iekaisumi un protams ādas spīdēšana. Loģiski, ka gribas vienu krēmu, kas cīnītos ar visām problēmām uzreiz. Bet vai tas ir iespējams?
Ar Decleor Aroma Purete sēriju iepazinos vēl pirms blogošanas gaitām. Godīgi sakot, agrāk mans līdzekļu izvēles stils bija krietni vienkāršāks. Vajag krēmu taukainai ādai. Ieeju iemīļotajā kosmētikas veikalā, izvēlos sadaļu ādas kopšana, tad taukaina āda, tad sarindoju pēc reitinga un gatavs! Tieši tādā ceļā es tiku pie Decleor Aroma Purete Shine Control Oxigenating Fluid. Tagad produktu klāsts šajā sērijas ir krietni plašāks un arī produktu sastāvs ir mainījies.


Decleor Aromaessence Ylang Ylang attīrošais serums sastāv no ilang ilang, salvijas, rozmarīna un citrona ēteriskām eļļām, kas ir speciāli atlasītas, lai attīrītu epidermu, kontrolētu tauku dziedzeru darbību, mazinātu poras. Bez parabēniem. Nav komedogēns. Bez konservantiem. Bez minerālas eļļas. Bez krāsvielām. Neskatoties uz eļļām serums ne pa visam nav taukains. Smarža ir vienkārši burvīga. Visvairāk es jūtu ilang ilang un salvijas aromātus. Serums pavisam noteikti palīdz uzturēt ādu tīru un sašaurina poras, taču ādu necik nemitrina, tieši tāpēc tas ir paredzēts lietošanai kopā ar mitrinošu krēmu. Lieliski jūtos ik rītu klājot serumu kā parādīts video. Jāatzīmē, ka serums ir ļoti ekonomisks lietošanā. No 5 ml iztērēju mazāk nekā 1. Paliks vēl nākamam gadam :)
Sastāvs: Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Camellia Kissi Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Limonene, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Linalool, Tocopherol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Eugenol, Citral, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Farnesol.

Decleor Aroma Purete Shine control oxygenating fluid. Fluīdam piemīt viegla tekstūra, kas ļauj taukainai ādai brīvi elpot. Fluīds matē ādu, mitrina to visas dienas garumā (pateicoties Madagaskaras ūdens lilijas un lotosa ekstraktiem), sašaurina poras, piepilda ādu ar skābekli. Bez parabēniem. Nav komedogēns. Bez minerālas eļļas. Bez krāsvielām. Jāsaka, ka šis līdzeklis no trijotnes man patīk vismazāk. Tam ir viegla krēma konsistence un ļoti patīkama, viegla un neuzbāzīga smarža. Krēms ātri iesūcas ādā, taču āda spīd kā traka jau pēc stundas! Īsāk sakot krēms jau nav slikts, bet vasaras dienām man noteikti gribētos labākas spējas kontrolēt sebuma izdalīšanu un pavisam noteikti arī SPF (vismaz 20).
Sastāvs: Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Arachidyl Alcohol, Panthenol, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Propanediol, Mannitol, Glycerin, Arachidyl Glucoside, Yeast Extract (Faex Extract), Parfum (Fragrance), Sorbitol, C12-14 Pareth-12, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Tocopherol, Sodium Hydroxyethyl Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propylene Glycol, Squalane, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Disodium Edta, Limonene, Nymphaea Alba Flower Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Polysorbate 60, Hydrolyzed Wheat Protein, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Sodium Stearate, Zinc Gluconate, Linalool, Benzyl Salicylate, Sodium Chloride.

 Bildes kreisajā pusē krēms/fluīds, labajā - balzams, jau mazliet pakusis no rokas siltuma.

Decleor Aroma Night attīrošais ilang ilang nakts balzams. 100% dabisks balzams ar sausu finišu (vai arī kā korekti pārtulkot dry-finish). Satur ēteriskās eļļas, lai mazinātu sebuma ražošanu (ilang ilang, salvijas un rozmarīna ēteriskās eļļas), sašaurinātu poras un piešķirt ādai starojumu, tiktu galā ar nepilnībām un nomierinātu ādu. Bez parabēniem. Bez konservantiem. Bez minerālas eļļas. Bez krāsvielām. Šis balzams vispār ir bumba! Tam ir balzama konsistence, tāda pati kā attīrošiem balzamiem uz eļļas bāzes (piemēram, TheBodyShop vai Clinique). Vajag paņemt pavisam mazu piciņu, sasildīt to rokās līdz balzams izkūst un tad klāt uz ādas kā parādīs video pamācībā. Balzams smaržo pēc skujām un šis rituāls pats par sevi jau ir kā pasaka. Bet mana āda pēc pāris dienām burtiski staro! Balzams nomierina iekaisumus, cīnās ar pumpām, attīra poras un samazina tās, līdzsvaro ādu. No rīta āda ir maiga un samtaina. Es ļoti vēlējos pamēģināt tieši balzamu (taču baidījos kā kaut kas tāds sadzīvos ar manu ādu) un tāpēc iegādājos mini komplektiņu, ko rādīju šeit.Bet velti baidījos, līdzeklis ir ideāls!
Sastāvs: corylus avellana (hazel) seed oil, camellia kissi seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, cera alba (beeswax), passiflora edulis seed oil, butyrospermum parkii (shea butter), theobroma grandiflorum fruit extract, copernicia cerifera cera (carnauba wax), citrus medica (lemon) peel oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, limonene, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, linalool, cananga odorata (ylang ylang) flower oil, salvia sclarea (clary) oil, tocopherol, eugenia caryophyllus (clove) flower oil, eugenol, citral, benzyl benzoate, geraniol, benzyl salicylate, farnesol.

Lietojot visus līdzekļus kompleksā ikdienas ādas kopšanas pārvēršas par īstu SPA rituālu. Mana āda karsta laika periodā nekad nav bijusi tik tīra. Pavisam noteikti vasarai tuvojoties iegādāšos nakts balzamu, serums vēl ir palicis :)

Kāda ir jūsu pieredze ar Decleor līdzekļiem un vai ir mēģināti balzami ādai? Esmu lasījusi, ka Darphin arī ir nakts balzams, varbūt par to ir atsauksmes?