MOSSA Youth Defense natural cleansing creme-mousse with white currant - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Manas pastāvīgās lasītājas noteikti zina, ka sejas ādas attīrīšanai es izvēlos neputojošus līdzekļus, taču fakts, ka MOSSA baltās jāņogas krēmputas* satur augļskābes un nesatur SLS mani ļoti ieintriģēja.
Saudzējoša iedarbība: dabiskas mazgājošas vielas maigi attīra ādu, noņem kosmētiku, neizjaucot ādas dabisko pH līmeni.


MOSSA baltās jāņogas krēmputas pēc konsistences ir ļoti biezas un krēmigas. Līdzeklis gandrīz neputo un maigi attīra ādu, to nesausinot, tā kā šis noteikti nebūs domāts cilvēkiem, kam patīk gurkstošas ādas sajūta. Līdzeklis patiešām ir ļoti maigs, jo lietojot to divreiz dienā, mani šobrīd ļoti sausi un jūtīgi vaigi jutās pietiekoši labi. Godīgi sakot, biju ļoti izbrīnīta cik labi krēmputas izšķīdina un noņem kosmētiku, arī skropstu tušu (tik tiešām esmu pārsteigta, jo parasti putojošie attīrošie līdzekļi tušu pārvērš par sīku melnu graudiņu putru, ko ir pagrūti līdz galam noņemt). Un jā, tā pasakaina ērkšķogu krēma deserta (man aromāts vairāk asociējas ar ērkšķogām, nevis jāņogām) smarža! Es jūtos kā smaržīgā mākonī iegrimusi, taču, diemžēl, sastāvā ir smaržvielas. Nav jau tā, ka sajūtot smaržu, es noticēju, ka tā ir dabiska, bet būtu jau labi :) Īpašu efektu uz savas ādas es nemanīju, taču, vai kāds arī tiešām gaida "wow" efektu no sejas mazgāšanas līdzekļa, dušas želejas vai šampūna? Manuprāt, šie līdzekļi kontaktā ar ādu ir ļoti īsu laiku, tāpēc es brīnumiem neticu. Nevaru neminēt, ka krēmputām ir ļoti ērts iepakojums ar pumpīti. Protams, ka vienmēr, priecē fakts, ka MOSSA produkcija ir ražota tepat Latvijā un, ka visai produkcijai ir Eco Cert sertifikāts.

Sastāvs: Aqua, Cocoglucoside, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol, Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) floral water, Dehydroxantan Gum, Ribes Rubrum (White currant) berries extract, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Aroma, Titanium Dioxide, Potassium Sorbate, Mica, Limonene.

Iegādāties var Drogas veikalu tīklos. Cena 9.95 Eur par 200 ml.

* Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! MOSSA Youth Defense natural cleansing creme-mousse with white currant aha fruit acids is a new product by Latvian organic skincare brand MOSSA (the sister company of Madara cosmetics). Natural cleansing ingredients gently purify the skin and remove makeup without disturbing the skin's natural pH balance. I like that cleansing creme removes makeup just amazingly without stripping my sensitive skin. I was quite impressed that cleansing cream really dissolves makeup and even mascara (and not making black flaky mess). The scent is just incredible! Unfortunately, cleansing cream does contain fragrance (but I would not believe that such a lovely scent is possible to get without extra aromatic substances). Overall I really enjoyed trying this one and do recommend to try it if you can. Unfortunately at the moment cream cleanser is available only in Drogas stores in Latvia.