Artdeco Cream Rouge for Lips and Cheeks Creamy Rosy Madame and Volume Sensational Mascara - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Vācu zīmola Artdeco klāstā ir parādījušies daži jaunumi. Šodien pastāstīšu par krēmveida vaigu sārtumu un apjoma tušu*.
Artdeco Volume Sensation tušai ir liela klasiska birstīte, kas sniedz labu apjomu. Pati tuša ir krēmīga un super-duper melna. Var klāt vairākas kārtas bez zirnekļa kājiņu efekta uz skropstām. Lieliska noturība visas dienas garumā. Taču tuša ir diezgan šķidra, es esmu pieradusi pie "sausākām". Rezultātā mitra tuša mēdz nonākt uz plakstiņiem :( Iepakojumā ir veseli 15 ml. Kopumā man patīk efekts un patīk birstīte, bet tušai kādu brīdi būs jāatpūšas plauktā. Ja esi ''mitro'' tušu lietotāja, droši vien tādas problēmas nebūs. Der jutīgām acīm un kontaktlēcu lietotājām.
Vaigu sārtumam ir glauns iepakojums ar spogulīti un piesātināts rozā tonis (toņa nosaukums - Creamy Rosy Madame) bez iztikta dzeltenīga vai zilgana apakštoņa. Konsistence ļoti krēmīga, līdzīga lūpu krāsai. Neskatoties uz spilgtu toni, vaigu sārtums ļoti viegli izlīdzinās uz vaidziņiem un izskatās ļoti dabiski. Noturība izcila. Lielisks produkts!

Abi produkti koptēlā:
Produktus var iegādāties Drogās un Stockmann. Cena tušai 13.95 eur, sārtumam 11.95 eur.

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I absolutely adore new shade of Cream Rouge for lips and cheeks by Artdeco. The shade Creamy Rosy Madame is classy pink without yellow or blue undertones. It is very pigmented  but spreads out very easily on the cheeks and looks very natural. The lasting power is very good. Great product! Volume Sensation Mascara has a really big wand. It is super black. I personally don't like the wet formula, but it is just personal preference. You can apply several coats for dramatic effect without getting spidery lashes.