sestdiena, 2014. gada 18. oktobris

Blogu maratons!

Sveikas, daiļās! Vai jūs lasāt vienus un tos pašus iecienītus blogus, vai arī priecājāties atklāt kaut ko jaunu? Jau ilgu laiku manā galvā grozās doma, ka vajadzētu uztaisīt Blogu maratonu (ideja aizgūta no Bella_Shmella), kas ļautu lasītājiem atrast jaunu lasāmvielu un blogiem atrast lasītājus.  
(attēls ņemts šeit).
Es negribu ierobežot šo maratonu tikai ar skaistuma pasauli, jo pati labprāt lasu arī par citām tēmām. 

Tātad, lai piedalītos:
1. komentāros pastāsti mazliet par sevi un savu blogu un neaizmirsti atstāt linku uz blogu;
2. savā blogā uztaisi ierakstu ar aktīvu linku un šo ierakstu un piezīmi, ka piedalies blogu maratonā!
Piemēram:
Mani sauc Kamila, es blogoju par ādas kopšanu pēc 50 gadiem (tas tikai piemērs) http://www.sugarmakeup.eu/

Sākam!

34 komentāri:

  1. Jau tik ilgi domāju par savu blogu, bet tā arī tas laikam nekad nenotiks. Bet vienmēr ir interesanti palasīt ko jaunu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man shkiet, ka katram, kam patiik lasiit blogus, paraadaas doma par savu :)

      Dzēst
  2. Esmu atkarīgā no krēma tūbām, tāpēc lai mazliet mazinātu šo aizraušanos, ik pa laikam publiski atskaitos par iztērētajām tūbām. Nosacīti blogoju ar segvārdu Holandiju http://hholandija.blogspot.nl/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ou! Es nezinaaju, ka tev ir blogs :) Prieks dzirdeet :)

      Dzēst
    2. Es vairāk pieskaitāma pie "svētdienas" blogotājiem :)

      Dzēst
  3. es neblogoju, bet patīk lasīt un reizēm arī iekomentēt :) tāpēc vienmēr priecājos, kad atrodu kādu jaunu un sev interesējošu autoru :)

    AtbildētDzēst
  4. Man arī patīk atrast jaunus blogus, it īpaši, ja tos raksta latvieši. :)
    Padalīšos arī ar savu skaistumkopšanas/atsauksmju blogu.
    http://beautylv.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  5. Esmu atkarīgā no visa skaista :). Blogoju par visu, kas mani interesē krievu un angļu valodās.
    Blogā uztaisīju baneri uz tavu maratonu.
    http://lifebytroya.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  6. es raxtu bet biezhi dzeshu visu araa.....lasu vairaak...un vairaak patiik latvieshu blogi..... ar kosmetiku es esmu uz ljoti lielu juus, bet man interesee citu atsauksmes, viedokli.... es gribetu raxtit par beauty bet tadaa aspektaa, kaa mekleejot visvienkaarshaako, par mazaak ir vairaak...veel nemaaku saprast....

    AtbildētDzēst
  7. Esmu Elīna, rakstu par smukumlietām, kas man patīk un ko ieteiktu citiem. Mīļākie temati - ķermeņa kopšanas kosmētika un nagu lakas.
    www.ellemmell.lv

    Padalījos ar blogu maratonu sānjoslā. :)

    AtbildētDzēst
  8. Mani sauc Patrīcija un man patīk parunāt par dekoratīvo kosmētiku,matu kopšanu un citām pļāpām! :)

    www.gguiltypleasures.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  9. Mani sauc Laura un man patīk pastāstīt par dažādu dekoratīvo, kopjošo kosmētiku, kā arī veidot tag`us, pastāstīt par jauniem notikumiem un daudz ko citu, ja rodas idejas vai ir ieteikumi :)

    http://louellabeauty.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  10. Sveiki!

    Mani sauc Alise un savā blogā es rakstu par visu meitenīgo, rakstu atsauksmes par dažādiem sejas kopšanas līdzekļiem, kosmētiku, ceļojumiem. Interesējos par Dienvidkoreju un Japānu, tāpēc bieži vien rakstu atsauksmes arī par korejiešu kosmētiku, taču principā mans blogs ir par visu to, kas mani iedvesmo un padara priecīgu! ^^

    http://alisespasaule.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  11. Jauka ideja! Esmu Ingrida, blogoju par dzivi, atspogulojot mirkla noskanas un sajutas. blogoju zem saulessarga - http://theparasoldiaries.blogspot.com/
    Paldies par iespeju iepazit jaunus autorus un paplasinat redzesloku :)

    AtbildētDzēst
  12. Feini, jau atklāju vairākus sev jaunus blogus!
    Mani sauc Una un es blogoju par skaistumkopšanas lietām, kas pieejamas ASV - www.velaisrits.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  13. Esmu jaunpienācēja blogu pasaulē, tāpēc labprāt padalīšos ar savu neseno veikumu, kurā rakstu un rādu iedvesmojošas lietas -
    http://thechapterfive.blogspot.com/

    Būšu priecīga par jaunām iedvesmām arī no jūsu puses.. :)

    AtbildētDzēst
  14. Esmu Ieva.
    Šad tad uzrakstu par lieliskiem skaistumkopšanas produktiem, kā arī tiem, kas likuši pamatīgi vilties. Labprāt dalos arī ar tukšajām pudelītēm un sastrādātiem grēkiem pie veikalu plauktiem.

    http://ievasblogs.com/

    AtbildētDzēst
  15. Es esmu Lapsa, man ir tūlīt, tūlīt 20 gadu, esmu topošā stiliste un savā blogā dalos ar kripatām savas dzīves, meikapa un friziera veiklību! Šur tur pavīd arī praksēs manītās aizkulises un mazie solīši youtubē. Paralēli aizraujos ne tikai ar adīšanu un tamborēšanu, bet arī videospēļu izzināšanu, dezinfekcijas līdzekļu kolekcionēšanu un tiešsaistes video gudrībām. Rakstu gan latviski, gan angliski, tieši un atklāti par visu un neko. Mans blogs ir manas otrās mājas, mana interneta brīvība, kurā laipni sagaidu visus lasītājus, kā arī anonīmos komentētājus. http://winterfoxx.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  16. Sveika! Pāris mēnešus es rakstu blogu par to, kas man pašai ir interesanti, lieku iekšā gan outfit of the day bildes, make up pirkumus, manikīru, fotoreceptes un arī kādu sava ceļojuma aprakstu. Rakstu latviešu valodā. :)

    http://aijassecret.com

    AtbildētDzēst
  17. Sveika!
    Mani sauc Krista un nu jau mazliet vairāk kā nedēļu atpakaļ esmu uztapinājusi arī savu recepšu blogu. Lasām, priecājamies & gatavojam!

    Enjoy!

    http://kristasvirtuve.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  18. Sveika ;) Esmu Ilze Līkuma, sākšu ar to, ka man ir divi blogi, viens no tiem ir tas kā es uztveru pasauli, manas profesijas atspoguļojošais blogs - kur ir informācija un pārdomas par tādām tēmām, kā ekstrasensorika,enerģiju prognozes, eņģeļu terapija, meditācija, dzīves un enerģiju mijiedarbība, ezotērika http://smalkapasaule.blogspot.com/
    Otrs ir mans hobiju blogs, kur arī gan spraucās cauri mans dzīves skatījums, bet šeit jau vairāk cilvēcīgāks hobijs - makeup, skaistumkopšana, sievišķība, produktu apraksti http://sieviskiba.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  19. wuii.... tik daudz jaunu blogu :) Re kā var atrast jaunu lasām vielu :) Super :)
    Es esmu Laura... patreiz dzīvojos patstāvīgi savā otrajā blogā www.be-fabdiary.blogspot.com - make-up, stils, produkti, jaunumi, ieskats manā dzīvē, stilista/vizāžista darbā.. Un jau nu jau kā pus gadu arī aktīvi sportojot, tikai vēl mācīt nevienam neko nevaru par to ko vaig un nevajag. noteikti dalos tūlīt pat ar šo arī savā blogā ;)

    AtbildētDzēst
  20. Esmu Signe. Savā blogā dalos ar radošumu, kuru bieži vien atrodu dekoratīvajā kosmētikā, dabā, majīgumā, kopējā kompozīcijā un visās pārējās lietās, kuras attiecīgajā brīdī man dod enerģiju un vēlmi tajā visā dalīties ar citiem - www.urbanglitters.com
    Prieks redzēt jaunus blogus! :)

    AtbildētDzēst
  21. Sveiki! Mani sauc Elizabete. Manā blogā ieraksti iekrīt atkarībā no tā, kas tajā brīdī ir man prātā. Ceļojuma apraksti, dažādu semināru atskati, vienkāršas lietas, padomi un, protams, mana aizraušanās- skaistums un make-up! :)
    http://byelizabete.com

    AtbildētDzēst
  22. Esmu Annija un rakstu par veselīgu uzturu :) http://aannija.wordpress.com/
    Man var sekot arī FB - https://www.facebook.com/AnnijasVirtuve

    AtbildētDzēst
  23. Ļoti jauka ideja! Atklāju daudz nelasīta materiāla :)

    Esmu Katrīna Roze. Ikdienā darbojos kā vizāžists. Sevi pieskaitu arī pie interjera un ceļojumu entuazistiem. Blogs atspoguļo manu noskaņojumu, informāciju par produktiem un ražotajiem ar ko gribas dalīties (pārsvarā ķermeņa kopšana), ceļojumu aprakstus un visādus citādus sievišķīgus knifus.
    blogs -http://roselouxembourg.blogspot.com/
    FB lapa - https://www.facebook.com/KatrinaTalceMakeup

    AtbildētDzēst
  24. WOW, mēs latvietes nu gan esam aktīvas! Tik daudz jaunatklājumu sen nav bijis, tas priecē! :)
    Tātad - esmu Brigita. Manā blogā var apskatīt divas lietas, kas mani aizrauj ārpus profesionālās vides - mode un kulinārija. Tā tam būs būt!

    Brigita,
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  25. Esmu Santa, sava mazajā blogā rakstu par visu, kas uz doto brīdi man šķiet aktuāls-pārsvarā skaistumlietas un gardumi :) Sākumā savam blogam iedvesmojos no Youtube un ārzemju blogerēm, un tad atklāju arī mūsu pašu Latvijas blogu pasauli.

    http://modesmusli.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  26. Sveiki! Esmu Aļona, ļoti ilgu laiku man gribējās sākt vadīt savu blogu un beidzot es to izdarīju! Rakstu par kosmētiku, vairāk par mass market precēm. Ceru, ka būs interesanti!

    https://killmygirlfriend.blogspot.com/
    Laipni lūdzu!

    AtbildētDzēst
  27. Esmu Sigita. Mana blogošana sākās līdz ar jaunu aizraušanos - darbiem paper cut tehnikā. Reizēm rakstu arī par citām sev svarīgām lietām, tāpēc mans blogs saucas "SB krikumi" - http://saditadi.blogspot.com/.
    Ak, jā, ir man arī blogs bērniem, pareizāk, vecākiem, skolotājiem. Tur apkopotas idejas bērna sajūtu attīstīšanai (ar uzsvaru uz Montesori pedagoģiju), idejas radošajiem darbiem, dzejoļi - http://beerniem.blogspot.com/.

    AtbildētDzēst
  28. ..vispār vairākumā lasu iecienītākos blogus , gan arzemju gan Lv , esmu sajūsmā kad atklāju ko jaunu kas tuvāk sirdij ..
    Mani sauc Elīna un mans blogs iesākās kā stila blogs bet nu esmu pārgājusi arī uz citām tēmām , nav tik Viegli atrast laiku kvalitatīviem postiem ar 2 berniem :) manā blogā atradīsiet fotogrāfiju , interjēru , DIY utt utt www.ellinelledaydreams.blogspot.com ka arī instagramā ellinelle22 un elinamkphotography

    :)

    AtbildētDzēst