Sveikas, daiļās! Pirms mēneša manā pastkastītē parādījās ziņa, ka LookFantastic interneta veikals laiž gaisā skaistuma kastīšu servisu. Vienu brīdi Latvijā darbojās viena kastīšu kompānija, bet tā nebija veiksmīga, kastīšu saturs bija, teiksim tā, ne īpaši aizraujošs un pavisam noteikti nebija savas pat nelielas cenas vērts. Tā nu vietējās dāmas tika turētas kvalitatīvu "kastīšu" badā un varēja tikai siekaloties uz ārzemju boxu saturu. Tagad gaidīšana ir galā! Tikai vēl viena piezīme. Es nezinu, kas ir pie vainas, vai nu pats LF, vai nu Latvijas Pasts, bet kastītes tika izsūtītas 8. septembrī, taču atceļoja tikai 3.oktobrī. No vienas puses skaidrs, ka līdz Lielbritānijai un citām valstīm iekāres objekts nonāks ātrāk un parādīsies informācija par kastītes saturu (pārsteigums izpaliks) vēl pirms paciņas nonāks Latvijas dāmu rokās, bet осадочек то остался... Labi, pietiek filozofēt, skatāmies kas lācītim vēderā:
Pati kastīte ir kvalitatīvi nostrādāta. Veidota no melna kartona. Iekšā melni "makaroni" un 6 produkti:

  • Kerastase Nutritive Bain Satin šampūns normāliem līdz nedaudz sausiem matiem 80 ml
  • Kerastase Nutritive Lait Vital kondicionieris normāliem līdz nedaudz sausiem matiem 75 ml
  • St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma līdzeklis 50 ml
  • Caudalie Divine Oil eļļa matiem, sejai un ķermenim 15 ml
  • Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum Youth Defence Active Gel Concentrate 15 ml
  • This Works Deep Sleep Pillow Spray spilvena sprejs 5 ml
Iekšā ir arī skaistas kartītes ar katra produkta aprakstu. Ja es pareizi saprotu, tad visi produkti ir ieguvuši dažādas LookFantastic balvas, ir dižpārdokļi un tt. 
Runājot par manām emocijām. Pirmkārt, uzskatu, ka kastītes saturs noteikti ir savas cenas (19 eur) vērts, kas jau ir ļoti labi. Otrkārt, milzīgs prieks par to, ka kvalitatīvas kastītes beidzot piegādā arī pie mums. Taču Kerastase produkciju (vismaz šampūnu) jau esmu mēģinājusi un dižā sajūsmā nebiju. Nē, produkts nebūt nav slikts, bet, manuprāt, Kerastase zīmols ir pārvērtēts. Ar paštonējošiem līdzekļiem es īpaši neaizraujos, taču uz šo mussu jau pieteicās māsa. Caudalie Divine Oil man bija un ļoti patika. Ja interesē atsauksme, skaties šeit. Spilvena sprejs? Nopietni? Es nevaru aizmigt, pat ja man uz pēdām ir uzsmērēts smaržīgs krēms, kur nu vēl smaržas uz spilvena...Jurlique serums gan izklausās interesanti un daudzsološi :) Īsāk sakot, no sešiem produktiem viens piesaista manu uzmanību. Taču, es jau pasūtīju oktobra kastīti (ģeniāli!) un, spriežot pēc e-pasta, kastīte jau ir ceļā!
Ja gadījumā, tev arī ir vēlme pasūtīt LookFantastic beauty box, to var izdarīt šeit. Cik saprotu, oktobra kastīte gan jau ir izpārdota.
Kādas jums ir emocijas par kastītes saturu un vai ir vēlme pasūtīt?