Sveikas, daiļās! Pavisam nesen stāstīju par septembra LookFantastic skaistuma kastīti un ilgu gaidīšanu. Nepagāja pat nedēļa un oktobra kastīte ir klāt! Skatamies iekšā:
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill šampūns bojātiem matiem 100 ml. Šo man ļoti interesanti izmēģināt, jo L'oreal Professionnel matu kopšanas līdzekļi nekad nav likuši vilties. 100 ml arī ļoti pieklājīgs tilpums, gandrīz puse no standarta iepakojuma.
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill maska bojātiem matiem 75 ml. Arī gribas izmēģināt. Tas mini iepakojums ir tik mīlīgs :)
  • Gatineau Collagene Expert ādu nogludinošs krēms 15 ml. Man ir bijis šis tas no Gatineau un viss patika. Taču, man ir aizdomas, ka šis krēms domāts vecākām dāmām (papētīšu mājaslapā).
  • KMS California Free Shape matu žāvēšanu paātrinošs līdzeklis 75 ml. Godīgi sakot, es pēdējā laikā visai reti matus žāvēju ar fēnu. Taču plānoju saīsināt matu garumu, līdz ar frizūras sakārtošanai fēns kļūs par ikdienu. It kā interesants produkts, it kā nē. Neesmu droša, taču, iespējams, ja izmēģināšu, nevarēšu saprast kā es bez tā dzīvoju.
  • Balance Me Facial Expression Filler 15 ml. Bukletā rakstīts, ka tas ir "dabisks botokss" tūbiņā. Neesmu droša, ka botokss ir tas, kas man šobrīd vajadzīgs.
  • ThisWorks Sleep + spilvena sprejs. Iepriekšējā kastītē saņēmu arī vienu, tikai šī ir "intensīvā" versija. Iepriekšējo izmēģināju un man pat patika. Postā neies.
  • Korres citrusu dušas želeja 50 ml. Dušas želeju man ir daudz un ceļā ir vēl divas (r-r-r!), bet Korres produkciju jau sen gribēju izmēģināt, tā kā ļoti priecājos, ka saņēmu to kastītē.

Šoreiz produktu informācija ir salikta nelielā bukletā, nevis kartītēs, kas, manuprāt ir ērtāk. Kastītes koncepcija neatšķiras no iepriekšējā mēneša. Atkal matu produkti (šoreiz veseli trīs), ķermeņa produkti un sejas produkti. Nekādas dekoratīvās kosmētikas vai smaržu. Dēļ tā, ka man jau burtiski nav kur likt sejas un matu kopšanas produktus, novembra kastīti gan izlaidīšu, taču iekšā sēž mazs velniņš un čukst, ka tajā kastītē jau nu noteikti būs kaut kas interesants!
Kastīti var iegādāties šeit. Cena 19.50 eur (iepriekš kastīte maksāja 19.07 eur). 

Kā jums patīk šī kastīte? Vai priecātos par 20 eur saņemt tādus produktus?