Sveikas, daiļās! Kā jau parasti tukšie trauciņi nāk kopā ar favorītiem :) Septembrī sapirku daudz dekoratīvas kosmētikas jaunumus un loģiski, ka visu nepaspēju izmēģināt, bet to, ko lietoju pastāvīgi, esmu jau vairākas reizes rādījusi, tāpēc neatkārtošos. Mana āda septembrī bija normāla, taču citreiz varēja just, ka prasās pēc papildus mitrināšanas. Tajā pašā laikā uz žokļa līnijas savairojas nelabumi, tāpēc nācās cīnīties arī ar tiem. Un jā, āda noteikti cieta dēļ vairākiem pārbraucieniem, lidojumiem un tt. Tātad:
  • Superdrug Naturally Radiant Hot Cloth Cleanser. Kārtējais neputojošais līdzeklis sejas ādas attīrīšanai. Labi attīra ādu, patīkami smaržo, neaizsprosto poras, taču man gribētos, lai līdzeklis būtu nedaudz "šķidrāks". Savādāk jau ļoti labs, drīz izmēģināšu vēl pāris citus un būs atsauksme :)
  • Kivvi sejas krēms un sejas toniks. Nesen varēja pieteikties par pašmāju organiskās kosmētikas zīmola Kivvi produktu ekspertu, ko es arī izdarīju. Laimīgā kārtā arī tiku pie jaunākiem (?) produktiem. Sejas krēms ir bagātīgas, bet ne treknas, tekstūras. Ļoti ātri iesūcas āda un lieliski mitrina pat ļoti sausu ādu. Smarža ir svaiga un dabīga, man grūti skaidri definēt :) Vīrs teica, ka smaržo pēc sēnēm :D Tam nu gan es nepiekrītu. Es neesmu toniku persona. Ja kaut ko tonikveidīgo lietoju, tad tie ir skābes saturošie produkti, jo parastie losjoni man šķiet bezjēdzīgi. Ko lai saka? Ja visi toniki ir līdzīgi šim, tad man vajag vēl kaut ko izmēģināt, jo šis ir lielisks! Patīkama dabiska atspirdzinoša smarža (pīlādzis?), neatstāj uz sejas lipīgu kārtiņu, brīnišķīgi atsvaidzina sejas ādu. Kad produkts izžūst, ir sajūta, ka tas dod liftinga efektu. Nē, tā nav velkoša sajūta, drīzāk sajutu tādu kā karkasu. Es nezinu ko tieši sola produktu ražotājs attiecībā uz šiem labumiem, jo nekāda apraksta man nav, taču ļoti priecē fakts, ka organiskie produkti kļūst arvien labāki, turklāt lielisks ir arī fakts, ka produkti ražoti tepat Latvijā. 
  • Decleor Micellar Oil, jeb micelāra eļļa. Lieliski, nu vienkārši lieliski noņem kosmētiku. Plašāka atsauksmes drīz būs :)
  • Bio2You organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm. Vēl viens organisks (un pašmāju?) produkts. Patīkama bagātīga tekstūra, labi mitrina ādu ap acīm. Arī drīz būs atsauksme :)
  • Vichy Normaderm Active Anti Imperfection Concentrate, jeb anti "nesmukumu" koncentrāts. Cik saprotu, šo brīnumu vairs neražo. Kāpēc tā vienmēr notiek? Kā tikko kaut kas labs tiek atklāts, tas tiek noņemts no ražošanas :( Bet jā, līdzeklis ātri tiek galā ar esošiem nesmukumiem un arī palīdz atbrīvoties no nesmukumiem, kas ir veidošanas stadijā.
O, kāda balti-dzelteni-zaļa kompozīcija man sanāca :)
Vai ir kaut kas mēģināts no maniem favorītiem? Vai mūsu viedokļi sakrīt? Kas jums septembra favorītos?