Sveikas, daiļās! Šī nedēļa kosmētiskajā ziņā man izdevusies nu ļoti ražena. Šādu "ražas" daudzumu es nevarēšu "apēst" pat līdz nākamam rudenim :D Bet taču nāk Ziemassvētki! (Tāpēc arī spīdīgs fons šoreiz). Un kopā ar tiem arī jaunas kolekcijas. Īsāk sakot jātaisa revīzija, konkursi un mazāk lietotas, bet dārgas lietiņas (kā Naked3) vienkārši jātirgo nost. Bet nu labi. Kā jau teicu, man šonedēļ daudz labumi. Sāksim ar Dove jauno Oxygen Moisture sērijas produktiem, kas pavisam drīz parādīsies giveaway.
Dove Pure Care Dry Oil ar makadāmijas eļļu un dezodorants noteikti paliks man pašai, jo dikti gribu izmēģināt:
Jaunumi no pašmāju zīmola Dzintars jaunās SPA sērijas - šampūns (uh! Es jau kaut kad teicu, ka mani nepamet sajūta, ka šampūni vairojas manā vannasistabā, kad tiek izslēgta gaisma) un ķermeņa balzams ar rozā greipfrūtu. Abiem ļoti labi sastāvi (satur līdz 97% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu). Balzamā arī ļoti daudz vērtīgas eļļas. Iepakojums arī glīts, vai ne? Izklausās ļoti daudzsološi :) Ļoti gribu izmēģināt arī jaunās masāžas eļļas.
Dzintars Actual skropstu un uzacu balzams un Ideal Moisturizing BB krēms. Sērija Opera domāta dāmām pēc 35 gadu vecuma. Mamma noteikti priecāsies :)
Matu maska ar mango un mellenēm. Izklausās garšīgi. Rīt zieķiešos! Nakts krēms no sērijas Opera. Šis arī mammai.
Nedēļas vidū apmeklēju Catrice un Essence kosmētikas prezentāciju ar superīgām uzkodām un kosmētikas jūru. Daļa no jūras atceļoja arī mājās (bildes zemāk). Kā arī saņēmu konkursā vinnētu Maybelline tonālo krēmu FIT ME. Un jā, jaunums no Catrice Nude Illusion tonālais krēms. Brīnumainā kārtā tonis man der ideāli. Un vispār tonālais liekas baigi labs.
 Nagu labumi. Detaļās neieslīgšu, jo mēģinājusi vēl neko neesmu un visa kā ļoti daudz:
 Sejas labumi:
 Vai šie pūderi nav dievīgi?
 Lūpu labumi:
 Acu labumi. Prezentācijā ar meitenēm paspējām pabakstīt jaunās MATT acu ēnas un tās ir superīgas. Tik krēmīgas un pigmentētas. Par noturību gan vēl spriest nevarēšu. Bet izskatās ļoti daudzsološi.
Tas vēl nav viss, bet dažas lietiņas vienkārši paslēpās bildēšanas laikā un man bija slinkums visu bildēt no jauna. 
Par ko gribās dzirdēt pirmkārt?