Sveikas, daiļās! Es neesmu katalogu kosmētikas piekritēja, bet Oriflame True Perfection ādas kopšanas produktu apraksts mani ieintriģēja, tāpēc izlēmu izmēģināt.

Mazliet pastāstīšu par True Perfection sēriju* (par katru līdzekli atsevišķi ražotāja tekstus nekopēšu, savādāk sanāks baigi gari. Vieglas tekstūras ādas kopšanas līdzekļi, kas mitrina ādu 24h garumā, liekot ādai izskatīties un justies gludākai, veselīgākai, kā arī starojošākai. Līdzekļi domāti sievietēm no 25 gadu vecuma. Sērija sola palīdzinu stresainai, nogurušai ādai. Sastāvā esošais albīcijas ekstrakts palīdz novērst ādas novecošanas procesu.
Sērijā ietilpst četri līdzekļi: krēms ādai ap acīm, serums, dienas un nakts krēmi.
Refreshing Eye Illumintor, jeb krēmam ādai ap acīm ir ērts iepakojums ar vēsu metāla rullīti. Lai dabūtu produktu ārā, tūbiņa ir jāspaida. Es jau gribētu, lai varētu tikai braukāt ar rullīti ap acu zonu un viss notiktu pats no sevis :) Krēmam ļoti viegla tekstūra, viegla (puķu?) smarža. Pēc lietošanas es jūtu nelielu kņudināšanu, kas man ne visai patīk un uz ādas paliek knapi saredzamas atstarojošas daļiņas. Pamanīju, ka produkts ideāli cīnās ar pampumu, taču man šī parādība nav visai bieža. Arī tekstūru man gribētos kaut mazliet biezāku.
Miracle Perfecting Serum ir ērts pumpīšiepakojums, viegla silikonīga (bet ne traki silikonīga) tekstūra un tās pašas atstarojošas daļiņas. Taču smarža šim produktam ir gan ļoti izteikta. Man netraucē, bet, varu iedomāties, ka tik spēcīga smarža varētu sagādāt problēmas jutīgas ādas īpašniecēm. Galvenais bonuss, ko pamanīju, lietojot šo serumu, ir tas, ka kosmētika un sejas klājas vienmērīgāk un turas ilgāk, atstarojošas daļiņas vizuāli atsvaidzina seju. Sanāk kā tāds serums-bāze.
Perfecting Day Moisturizer ir biezāks, par manis iemīļotiem dienas krēmiem un ar izteikti silikonīgu tekstūru, kas man nepatīk L'oreal sejas krēmos. Man arī ne visai patīk burciņu iepakojums, kurā jābāž iekšā pirksti. Aromāts visiem līdzekļiem ir identisks, taču dienas krēmam tas nav tik izteikts kā serumam. Krēms gana labi mitrina ādu. Domāju, ka ļoti sausai un ļoti taukainai ādai nederēs, bet neslīkstot galējībās, ir labs. Būtu labi, ja dienas krēmam būtu pievienots kaut maziņš SPF.
Renewing Night Care ir mans favorīts! Tam ir pabieza tekstūra un smaržu gandrīz nevar just. Krēms labi mitrina ādu. Sastāvā ir glicerīns, un glikolskābe. No rīta ādas tonis vienmērīgs, āda gluda un starojoša, kā jau pēc skābes saturošiem produktiem.

Produktus var iegādāties pie Oriflame izplatītājiem. Cenas: sejas krēmiem 15.90 par 50 ml, serumam 17.90 eur par 30 ml. 

Vai mēģinājāt kaut ko no Oriflame produktiem? Kā patika?

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).