Skin saviors - Out of trouble and and Drink up masks by Origins

please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās!
Origins zīmols ir dibināts 1990. gadā ASV. Logotipā atveidoti divi koki, kas simbolizē uzņēmuma galvenās vērtības: dabas spēku un zinātniskos pētījumus. Visa produkcija ir ražotas no dabiskām un organiskām izejvielām, kā arī 100% ēteriskām eļļām. Kosmētikā nav parabēnu, ftalātu, propilēnglikola, minerālas eļļas, parafīna, vazelīna, DEA. 
Out of Trouble 10 minūšu maska satur cinka oksīdu un sēru, nomierinošu kamforu, salicilskābi, kas ātri palīdz taukainai ādai un noņem atmirušas ādas šūniņas, kas aizdambē poras. Mani ieintriģēja produkta apraksts un sastāvs. Pēc konsistences maska ir kā bieza balta pasta. Uzklājot uz ādas tā nedaudz atgādina malu masku, bet ir plastiskāka un pa 10 minūtēm izžūst, bet nesakalst un ādu nesavelk. Un tā relaksējoša kamforas smarža un atsvaidzinošais (nedaudz līdzīgs mentolam) efekts. Es jūtos pasakaini jau tikai masku uzklājot, bet, kad to noņem, tad ir vēl labāk! Jo maska lieliski attīra poras, atsvaidzina ādu, nomierina to, mazina apsārtumu un, es nezinu kādā veidā, bet arī samazina pumpas un apsārtumu ap tām. Dāmas! Šis ir must have problemātiskas ādas īpašniecēm.
Sastāvs: Water, Cetyl Esters, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Camphor, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Colloidal Sulfur, Butylene Glycol, Bentonite, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenohyethanol.

Drink Up 10 minūšu maska veldzē ādas slāpes, pateicoties aļģu ekstraktiem un sniedz papildus mitrināšanu, pateicoties aprikožu kauliņu eļļai, kas darbojas kā "jaunības strūklaka". Vai neskan gana intriģējoši? Pēc konsistences maska atgādina barojošu, bet ne taukainu sejas krēmu. Maska tik tiešām patīkami veldzē ādu un smaržo pēc aprikozēm. Vēl viena pasaka. Kamēr maska ir uz sejas nekādu īpašu emociju man nav. Nekas nekņud un nesūrst, ir komforta sajūta un aprikožu smarža. Tas arī viss. Pēc 10 minūtēm masku noņemu nost ar sejas mazgāšanas drāniņu, jo, ja masku bagātīgi noskalo ar ūdeni, rodas sajūta, ka viss efekts ātri pazūd. Bet savādāk āda ir lieliski mitrināta un pabarota. Tā ir svaiga un starojoša, piepildīta ar mitrumu, gluda un maiga (šeit gribas vilkt paralēles ar slavenām zīdaiņu pakaļām).
Sastāvs: Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene Glycol, Squalane, PEG-100 Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Isostearate, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Cinnamomum Camphora (Shiu/Camphor) Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Osmanthus Fragrans (Osmanthus Absolute) Flower Extract, Rosa Damascena (Rose) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Linalool, Limonene, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Algae Extract, Polyaminopropyl Bigunide, Caffeine, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gigartina Stellata (Algae) Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Sorbitol, Caprylyl Glycol, Hehylene Glycol, Sodium Acrylates/Acrylonitrogens Copolymer, Potassium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.

Rezumējot, varu teikt, ka iepazīšanās ar Origins zīmolu ir ļoti veiksmīga un noteikti gribu izmēģināt vēl dažus līdzekļus.
Produktus Latvijā (cik es zinu) iegādāties nevar, bet var pasūtīt no Boots International. Cena ap 30 € par 100 ml. Jāsaka, ka maskas lietojas diezgan ekonomiski.

Hello gorgeous! Here are my two skin saviors when my skin feels its bed days. Origins Out of Trouble 10 minute mask is like a thick creamy white paste. It smells just incredibly! Like camphor. It feels so nice, refreshing ans soothing on the skin. It definitely clears out the pores, diminishes any inflammations and calms down the redness. Pimples become smaller and less red. Love it!
Origins  Drink Up 10 minute mask remind me of nourishing cream, but it is not so thick, more gel like texture. It smells like apricots and feels very comfortable on the skin. I like to remove mask with a damp cloth, because if you will use plenty of water I feel like it diminishes all the benefits of the mask. But otherwise the skin is so plumped and soothed. It feels very comfortable and soft.