L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick - review

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Drūmajās decembra dienās gribas parunāt par kaut ko košu un saulainu. Tāpēc šodien par kolosālām lūpu krāsām no L'oreal - L'Extraordinaire Liquid Lipstick.
L'Extraordinaire no Color Riche lūpu krāsa, kas sniedz gan spīdumu, gan intensīvu toni. Pateicoties mikro eļļām un bagātīgiem pigmentiem, tu vari baudīt lūpu krāsas pilnību trīs dimensijās: lūpu krāsas toņa piesātinājums, lūpu spīduma sniegtais spīdums un apjoms, balzama kopjošas īpašības.
Man ir divi superīgi toņi: neitrālais 500 Molto Mauve un koši sarkans 304 Ruby Opera. Toņi savā starpā ir pilnīgs pretstats, taču priecē, ka formula ir viena un tā pati (jūs jau zināt, ka bieži gadās, ka ir liela atšķirība starp toņiem gan uzklāšanas, gan noturības ziņā). L'oreal L'Extraordinaire lūpu krāsas ir ļoti komfortablas uz lūpām, ļoti pigmentētas, viegli klājas, labi nēsājas (nesatek krociņās) un arī noturība, ņemot vērā kopjošas īpašības, ir diezgan pieklājīga - apmēram četras stundas. Svarīgs ir arī fakts, ka produkts nav lipīgs. Jā, gandrīz aizmirsu, lūpu spīdumi smaržo pēc aprikozēm! Arī aplikatori ir visai ērti un ņem adekvātu produkta daudzumu.
Tonis Nr 500 Molto Mauve priekš manis ir ideāls, tā sauktais "tavas lūpas, tikai skaistākas" (your lips but better), jo tas lieliski saplūst ar dabīgo toni, taču padara to mazliet spilgtāku un siltāku. Iekšā ir smalks sudrabotais šimmeris (ir arī pāris zaļi, zili un violeti spīdumi), kas, personīgi man netraucē, bet ir pamanāms ar neapbruņotu aci. Lielisks ikdienas variants. Un lieldeguna pašbilde:
Tonis Nr 304 Ruby Opera ir kaislīgs sarkanais uz intensīvas vēsas bāzes. Smalks oranžs šimmeris (šoreiz gan krietni mazākā skaitā, un rezultātā ir knapi saskatāms un tikai spilgtā apgaismojumā), padara toni ļoti neparastu - tas ir vienlaicīgi gan silts, gan auksts! Ideāls "izejamais" variants. Vai arī "šodien es varu atļauties visu", vai arī "gribu super-sarkanu" un tt. Un es tāda viltīga - tonim atbilstoša:
Rezumējot, L'oreal L'Extraordinaire šķidrās lūpu krāsas man ļoti, ļoti, ļoti patīk! Pieejami ir 9 vai pat 10 toņi (dažādos avotos cipari atšķiras). 

Lūpu krāsas/spīdumus var iegādāties Drogās, Stockmann, Prisma un, laikam, arī Rimi veikalos. Cena ap 13 €.

Hello gorgeous! I am a little (or a lot) late on a raving about L'oreal L'Extraordinaire liquid lipstick party, but these are great! They apply soooo easily, feel very comfortable on the lips and do stay for a good 3-4 hours (remember the comfy side). Also they aren't sticky. Shade 500 Molto Mauve is my "your lips but better". It is pinkish, warm, and has silver shimmer with some green, blue and purple bits. Shade 304 Ruby Opera is intense red on a cool base and has a small amount of hard to notice warm orange-y shimmer, which makes the shade even more interesting.