Rimmel Wonderfull mascara review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Jau kādu laiku veikalos ir pieejama Rimmel Wonder'full tuša ar inovatīvo sastāvu, kurā ietilpst argana eļļa. Uzreiz ķeršos pie lietas:
Pirmais, kas vienmēr krīt acīs, protams, ir iepakojums. Tušai ir masīvs plastmasas iepakojums bronzīgi-oranžā krāsā. Dīvainā kārtā, šis iepakojums man uzreiz asociējas ar resnu gumijas birstīti ar īsiem sariņiem. Un man bija taisnība! Neesmu gumijas birstīšu fane, taču bija interesanti pamēģināt.
Ražotājs sola, ka inovatīvais sastāvs ar argana eļļu nodrošina skropstu mitrināšanu, kopšanu un spalvas viegluma apjomu.
Atšķirībā no pārējām drugstore tušām, pamanīju, ka Wonder’full piemīt patīkama smarža, nedaudz eļļaina, atgādina kādu matu kopšanas līdzekli, bet noteikti ne biedējošā nozīmē.
Wonder'full patiks slapjo tušu piekritējām, taču konsistences ziņā ir jūtama atšķirība no pārējām tušām, tā ir eļļaina. Garo skropstu īpašniecēm iesaku uzreiz pēc uzklāšanas nemirkšķināt un noteikti nešķaudīt :)  Efekts nebūs dramatisks, drīzāk ikdienišķs.
Tuša dienas gaitā turas labi – nebirst un nesmērējas. Pēc apmēram viena lietošanas mēneša pamanīju, ka konsistence kļūst nedaudz biezāka, tāpēc sanāk dramatiskāks efekts, kas man patīk labāk.
Būtiskas izmaiņas savās skropstās pēc mēneša nepamanīju, lai gan Rimmel arī nesola skropstas līdz uzacīm.
Jāsaka, ka kopumā tuša man patika un patika arī tendence – dekoratīvā kosmētika ar kopjošām īpašībām. Cerams, ka drīzumā redzēsim vēl kaut ko no šī plauktiņa!
Ļoti atvainojos, ka šoreiz nesanāca nobildēt tušu uz skropstām. Saule pēdējā laikā mūs priecē maz :(
Tušu var iegādāties Drogas veikalos. Cena 10.79 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I've tried Wonder’full mascara by Rimmel London, because I was interested in innovative formula with Argan oil.  Mascara is great for everyday use - gives some definition and volume but nothing dramatic. I did not notice any difference in my lashes during usage although I like new trend – make up with caring ingredients.