Sveikas, daiļās! Jau kādu laiciņu ārzemju blogeres jūsmo par Invisibobble matu gumijām un beidzot tās ir pieejamas arī Latvijā.
Invisibobble krāsaino matu riņķīšu nemanāmā rezultāta maģiskā burvestība slēpjas īpašajā telefona vada formā. Aptinot to jebkura tipa matiem, tas neregulāri izkliedē spiedienu ap zirgastes perimetru, stingri noturot matus un neliekot zirgastei kļūt pārāk ciešai vai pārāk vaļīgai. Šis neregulārā spiediena efekts ļauj iegūt nemanāmu rezultātu. Revolucionārais matu riņķītis turklāt sniedz vēl ko vairāk! Tā kā tas nerauj un nepārpūlē atsevišķus matus, tas ļauj pilnībā izvairīties no galvassāpēm. Invisibobble gludā virsma arī saudzē matus un mazina matu galu šķelšanos, kas parasti notiek, ja bieži nēsājat matus zirgastē!
No vienas puses matu gumijas varētu šķist kaut kas garlaicīgs, taču apraksts skan vilinoši, vai ne? Mani mati ir smalki, ar tendenci lokoties. Un es esmu tas cilvēks, kurš cieš no galvassāpēm, ja staigā ar sasietiem matiem diezgan ilgi. Pirmais, kas krīt acīs, protams ir "telefona vada" dizains un košas krāsas. Pateicoties materiālam un formai gumijas tik tiešām lieliski turas matos (es esmu redzējusi arī atsauksmes, kur meitenes saka, ka frizūra dienas laikā vienalga "jauzfrišina", taču manā gadījumā sasietā aste turas bez izmaiņām visu dienu un nekas nekur ārā neslīd). Un pats galvenais, ka galva tiešām nesāp. Gumijas nerauj matus, taču no maniem sprogainiem matiem tās ir pagrūti izņemt. Nav baigā problēma, bet jābūt uzmanīgai. Es kaut kur esmu lasījusi, ka šīs gumijas neatstāj "nospiedumus" matos. Nu tādus kārtīgus nospiedumus neatstāj, taču vieta, kur bija gumija, vienalga ir skaidri redzama, jo mati pie galvas ir piegludināti, bet pati aste kupla. Tāpēc stipri šaubos, ka jebkura gumija vai sprādze spētu ko tādu panākt. 
Ir pieejami gan pavisam nemanāmi krāsu risinājumi (melns, brūns, caurspīdīgs), gan arī spilgti kā bildē. Kastītē ir 3 gumijas vienā krāsā. Vispār ir labi, ka komplektā ir trīs gumijas, tāpēc ka dienas laikā gumijas tomēr deformējas. Nakts laikā tās atgūst sākotnējo formu, taču es domāju, ka visu laiku nēsājot vienu un to pašu riņķīti, tas pāris nedēļu laikā zaudēs savu funkcionalitāti.
Vēl atsauksmes par gumijām var lasīt Artas blogā
Video pamācības frizūrām var atrast šeit.
Iegādāties var Douglas un Stockmann veikalos. Cena 5.90 € (par 3 gab).

Un kā solīts nosaukumā - konkurss! Tiek izlozēti 2 komplekti pa 4 gumiju kastītēm (krāsas dažādas). Lai piedalītos izlozē seko sugarmakeup blogam sev ērtā veidā (caur e-pastu, caur google friend connect, caur bloglovin) un vienkārši atstāj komentāru šim rakstam, sākot to ar vārdiem "es piedalos!" un savu vārdu, ar kuru seko. Piemēram - Es piedalos! Sekoju caur bloglovin kā AnnaKanna. Es piešķiršu numuru (atvainojos, ja sanāks ne visai operatīvi, bet apsolu, ka bez numura neviens nepaliks). Piedalīties var līdz pl. 22:00 01.02.15. Lai veicas!

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).