Sveikas, daiļās! Mēdz būt tādi produkti, kas ļoti patīk un šķiet forši, bet kaut kā neiet ar atsauksmes uzrakstīšanu. Te attopas, ka nav sabildēts viens, te otrs, te nav laika. Tieši šādi man gāja ar lielisko Bourjois 1 seconde Volume tušu, ko iemīlēju vēl vasarā. 

Bourjois Volume 1 Seconde sola apbrīnojami kuplas skropstas no jebkura skatpunkta.Skropstu tušas birstītē visapkārt iestrādātie sariņi ar lodīti galā nodrošina ideālu kuplumu no jebkura skatpunkta. Sariņi ar lodīti galā katru skropstu visā tās garumā perfekti noklāj ar tušu, bet taisnie sariņi atdala skropstas citu no citas, neļaujot tām saķept. Tuša ne tikai kuplina skropstas pie saknēm, bet arī dāsni tās viscaur apklāj ar krāsu līdz pat smalkāko skropstu galiņiem.

Es neesmu silikona birstīšu fane, jo parasti ar tām sanāk tāds ļoti "ikdienišķs" efekts, bet man patīk drāma. Taču lodītes gan mani ieintriģēja.
Birstīte:
Vispār man ļoti patīk Bourjois tušas tieši dēļ krēmveida formulas, kas nesaķepina skropstas. 1 Seconde Volume nav izņēmums. Tuša tiešām piešķir skropstām papildus apjomu, neveidojot "zirnekļa kājiņas". Skropstas izskatās daudz biezākas un arī noturība ir lieliska. Dienas laikā nekas nebirst un neizsmērējas. Ļoti priecē arī tas, ka vakarā tuša bez problēmām nomazgājas un no rīta es neizskatos pēc pandas.

Bildē ir uzklātas 2 kārtas, taču, ja ir vēlme, var klāt vēl vairāk, lai dabūtu pavisam dramatisku efektu (bet bez zirnekļiem).

Nobeigumā varu teikt, ka Bourjois tušas nekad nav likušas man vilties.
Pieejama arī ūdensnoturīga versija.

Iegādāties var Drogās, Douglas, Kristiāna veikalos. Cena bez atlaidēm ap 14 €.