Sveikas, daiļās! Beidzot sagaidījām, kad arī Latvijā ir pieejamas vietējās skaistuma kastītes. Šodien ar saviļņojumu saņēmu savu pirmo pašmāju kastīti - GlanceBox. Bez garām ievadrunām skatamies:


Kastītei ir perlamutra kartona vāciņš ar zīmola logotipu. Jāsaka, ka paņemot kastīti rokās, biju pārsteigta cik tā ir kompakta - gandrīz divreiz mazāka par LookFantastic kastīti. Kas tad ir iekšā?

Kartīte ar Merilinas Monro citāti, bet otrā pusē produktu bildes ar aprakstu. Cik saprotu, katras kastītes saturs ir atšķirīgs. Kas no vienas puses ir forši, jo vienmēr paliek intriga, bet no otras puses, ja nu man vairāk patiks draudzenes kastīte un es jutīšos vīlusies? Intriga.
Tātad manā kastītē ir:
  • Heruless musli batoniņš ar karameli un šokolādi. Šis ir kastītes pārsteiguma našķis. Man patīk pārsteiguma našķi :)
  • NYC Nagu lakas. Lielas. Katrā 9.7 ml. Viena fuksijas tonī, otra rozīgi-ķieģielu-perlamutra. Fuksijtonis man patīk, otra gan nav manā gaumē, bet tas ir subjektīvs jautājums.
  • Orlane Active Hydration Body Care. Ķermeņa losjona paraudziņš (7 ml). Par Orlane zīmolu neko nezinu, bū interesanti izmēģināt.
  • Orlane Vitalizing Scrub. Sejas skrubis sausai ādai (3.5 ml paraudziņš). Es nelietoju sejas skrubjus. Bet, ja jau ir paraudziņš - izmēģināšu.
  • Spogulītis ar "Pin Up Girl".
  • Maybelline Baby Lips. Pilnizmēra. Tonis Rose Addict. Atšķirībā no daudziem, es slavenos Baby Lips vēl neesmu mēģinājusi, tāpēc labprāt izmēģināšu. Un man patīk rožu aromāts. 

Ko lai saka? Ir lietas, kas man patīk, ir lietas, kuras zinu, ka diez vai pati pirktu un lietotu, bet tāda jau ir pārsteiguma kastīšu būtība.
Jāsaka, ka nagu lakas lietoju diezgan reti, tāpēc es būtu sajūsmā, ja kastītes saturs būtu kā Ļubai (kurš gan nepriecātos par TBS ēnām, turklāt veselām 2?). Savu kastītes saturu atrādīja arī Annija
Vai es atdotu 12 € par šo kastīti? Drīzāk nē, taču par Ļubas gan! :) 
Kastīte maksāja 12 € un šobrīd ir izpārdota. Gaidīsim nākamo! Iegādāties var GlanceBox mājaslapā.

Kāds ir jūsu viedoklis par kastītes saturu?
P.S. Es ceru, ka man izdosies tikties ar kastītes servisa dibinātājiem un uzdot dažus jautājumus, tāpēc, ja gadījumā jums arī ir kādi jautājumi vai ieteikumi, droši raksties komentāros.
P.P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).