Sveikas, daiļās! Izdomāju blogā ieviest jaunu rubriku - mēneša jautājums. Katru mēnesi uzdošu kādu jautājumu blogerēm un apkopošu atbildes. Es uzreiz ļoti atvainojos kolēģu blogeru priekšā, jo prasīju atbildes iesūtīt vēl pirms jaunā gada un tikai tagad sanāca apkopot rezultātus. Man tiešām kauns :( Vēl vairāk atvainojos Santas (BeautyByBloggers) priekšā, jo pazaudēju viņas atbildi :( Bildes ņēmu no meiteņu blogiem. Beidzu ar sevis kauninošo ievadu un ķeros pie jautājuma:
Kāds ir pats dārgākais kosmētikas līdzeklis, ko izmēģināji 2014. gadā un vai tas attaisnoja cerības?

Signe no Urban Glitters:
MADARA Superseed Radiant Energy sausā eļļa - šis noteikti ir sajūtu produkts, kas  bonusa punktus nopelna ar savu sastāvu (eļļa veidota no 9 ogu, augu un dārzeņu sēkliņu eļļām). Man patīk eļļu lietot tieši vakaros, kad varu ļauties pāris minūšu garai sejas un kakla masāžai. Šīs eļļas kūres pārvērtušās mazos vakara rituālos, kurus atkārtoju 2-3 reizes nedēļā, kad varu ļauties pilnīgam mieram un relaksācijai. Arī sejas āda šīs procedūras novērtē un jūtami ir kļuvusi možāka un starojošāka.
Eļļu koncentrētā veidā gan lietoju tikai sejas masāžām, jo ikdienas lietošanai manai kombinētajai ādai tā ir nedaudz par smagnēju, arī uzsūkšanās spējas varēja būt nedaudz labākas, ņemot vērā, ka šī ir sausā eļļa. Visādi citādi vērtēju šo produktu kā labu ilgtermiņa ieguldījumu, kurš noteikti  atmaksājas starojošas un elastīgas sejas ādas izskatā – laba vitamīnu pote rudens un ziemas aukstajos mēnešos.
Atsauksme Signes blogā:  http://bit.ly/SUPERSEED-EĻĻA

Elīna no Bubelle
Pats dārgākais ādas kopšanas produkts, kuru izmēģināju aizvadītajā gadā bija Artistry Ideal Radiance Illuminating Essence. Vai tas attaisnoja manas cerības? Pavisam noteikti, jo šajā gadījumā cena atbilst produkta kvalitātei.
Atsauksme Elīnas blogā: http://bubelle.blogspot.com/2014/07/artistry-ideal-radiance.html

Zanda no ZandaLife:
Pats dārgākais ādas kopšanas produkts, ko izmēģināju šogad ir Institut Esthederm Derm Repair Restructuring ādas struktūru atjaunojošs serums. Tā kā šis ādas arhitekts ir paredzēts ikvienam ādas tipam, kas cieš no regulāra stresa, neregulāras pārtikas uzņemšana un ilgstoša noguruma, tad šajā pirmssvētku laikā, kad ir tik daudz palikušas darāmas lietas, tu vienkārši pārvērties par stresa kamolu, tad šis serums manai ādai sniedz to glābšanas riņķi, ko nespēj neviens cits. Tā kā pēc tekstūras tas ir viegls un diezgan šķidrs, tad absorbējas tūlītēji, bet ādu atstāj ļoti gludu, mitrinātu un pilnvērtīgāku. Lietojot no rītiem tas uzmundrina sejas ādu, bet vakaros palīdz atjaunot zaudētas vielas, piemēram, mūsu dabīgo proteīnu jeb visiem zināmo kolagēnu, kas satur kopā mūsu ādu, gādā par tās elastību, gludumu un skaistu, jauneklīgu un veselīgu izskatu. Šis serums noteikti attaisnoja manas cerības. 

Elīna no Ellemmell:
Ja atmiņa neviļ, tad dārgākais produkts sejai ir MADARA Superseed Radiant Energy sausā eļļa. Par cerībām - līdz galam neattaisnoja, vēlējos, lai eļļa iesūcas ātrāk. :) 
Atsauksme Elīnas blogā: http://www.ellemmell.lv/2014/11/madara-superseed-radiant-energy-organic.html

Ļuba no LifeByTroya:
Es neesmu no tiem, kas tērē ļoti daudz naudas uz ādas kopšanas produktiem :). Uzskatu ka starp aptiekas klāstu arī var atrast labus produktus. Tāpēc jau tāda dārga kopšanas produktā manā kopšana nav bijis, izņemot tikai Ole Henrisken kopšanas līniju. Katru gadu pirms Ziemassvētkiem, Ole Henrisksen izlaiž paraudziņu komplektus, nopērkot kurus var iepazīties ar diezgan dārgiem kopšanas produktiem. Tāds nu jau bija arī man un visdārgākais no tiem bija, laikam visiem pazīstams, serums - Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster. Cerības gan tas nav attaisnojis, labs produkts, bet pilno versiju pa 47 mārciņām es diez vai sev pirktu. Bet šogad atkal sev nopirku paraudziņu komplektu :)
Atsauksme Ļubas blogā: http://lifebytroya.blogspot.com/2014/04/review-ole-henriksen-3-little-wonders.html

Liene no Velvet Mimosa:
Atskatoties uz 2014.g. pašai par lielu izbrīnu jāsaka, ka īpaši dārgu ieguldījumu savā skaistumā nav bijis. Laikam tāpēc, ka kopjošā kosmētika pārsvarā nāk no aptieku piedāvātā klāsta, līdz ar to cenas ir visai demokrātiskas. Divas dārgākās 2014.g. lietas ir abas GlamGlow maskas – Supermud un Powermud.
Abos gadījumos, es tā arī nesapratu ap šīm maskām valdošo ažiotāžu un sajūsmu, kaut Powermud man patika, tomēr tai ļoti līdzvērtīga man šķiet Madara Detox maska. Supermud maska bija izgāšanās. Īstenībā jāsaka, ka es labprāt pamēģinātu arī atlikušās divas GlamGlow masku versijas, bet tikai paraudziņos vai miniatūrās, jo arī acu Brightmud neatstāja uz mani kaut kādu īpašu iespaidu.
Atsauksmes Velvet blogā: 

Santa no SantaKudrenicka:
Teikšu godīgi, ka nevaru atļauties super dārgus un ekskluzīvus sejas ādas kopšanas produktus, tāpēc visas ādas  kopšanas lietiņas ir iegādātas par samērā zemām un pieņemamām cenām. Taču man tika dota lieliska iespēja tikt pašai pie sava "Clarisonic Mia2", kas gandrīz viena mēneša laikā ir mainījis manu sejas ādas stāvokli.  Šī noteikti būtu tā lietiņa, kurai ieteiktu pakrāt līdzekļus.
 +Veselīga, tīra ēšana, pietiekams ūdens daudzums organismā,  vingrošana un pozitīva domāšana  arī dara brīnumus tavas  ādas izskatā. :)
Atsauksme Santas blogā: http://santakudrenicka.blogspot.com/2015/01/clarisonic-mia-2-skin-care.html

Kamila no sugarmakeup:
Kā gan es varēju pati neko neuzrakstīt, vai ne? Es, tāpat kā vairums meiteņu nepērku ļoti dārgus līdzekļus ādas kopšanai, jo nav nekādas izteiktas ādas problēmas. Pats dārgākais 2014. gada līdzeklis bija Kiehl's Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate. Jāsaka, ka sākotnēji nekādas baigās cerības uz produktu neliku, jo biju domājusi, ka dažas krunciņas jau ir konstanti iedzīvojušas. Taču koncentrāts ar tām āti tika galā! Tad jau jāsaka, ka attaisnoja cerības :)
Atsauksme blogā: http://www.sugarmakeup.eu/2014/11/kiehls-powerful-strength-line-reducing.html

Liels paldies meitenēm par atsaucību! Turpmāk centīšos uzdot jautājumus un apkopot atbildes ik mēnesi.
Ceru, ka jums bija tikpat interesanti lasīt meiteņu atbildes kā man :)

P.S: Ja jums ir jautājumi, ko gribētu uzdot blogerēm, lūdzu rakstiet tos komentāros vai man uz e-pastu: camillesmakeup@gmail.com Ja tev ir blogs un gribi piedalīties šajā rubrikā arī droši raksti komentāru vai atsūti savus kontaktus uz e-pastu :)