Sveikas, daiļās! Šogad mūs gaida daudz pārsteigumi pateicoties tam, ka Latvijā beidzot aktivizējās skaistuma kastīšu servisi. Tātad, šodien atrādu ilgi gaidīto SaneriBox:
Pati kastīte ir skaisti noformēta sezonas aktuālos (un arī patriotiskos) toņos. Lika pasmaidīt kastītes sānu noformējums:
Iekšā labi pārdomāts buklets ar izsmeļošu informāciju par produktiem un cenām:
 Un, protams, skaists satura noformējums:
Kastītes pamatsastāvs:
  • Latvijā (Jelgavā) ražota karamele. Kādam varētu nepatikt, bet mani priecē gardi pārsteigumi kastītēs.
  • Dove Natural Touch dezodorants (35 ml). Es neesmu izsmidzināmo dezodorantu piekritēja, bet tāds ceļojuma izmēra produkts gan jau noderēs.
  • Invisibobble gumijas. Nesen blogā bija atsauksme. Gumijas patīk. 
  • Attirance bergamotes un piparmētras dušas želeja (75 ml). Ļoti patīk neparasta smarža.
  • Biosilk matu zīds, jeb eļļa (15 ml). Es neesmu Biosilk fane, bet nu lietoju pasen, varbūt iepatiksies.
  • STYX Krauter Garten medus propolisa šampūns stesainiem matiem (30 ml). Mazulītis. Neko neesmu dzirdējusi par šādu zīmolu, bet priecājos, ka izmērs ir gana labs, lai izmēģinātu pāris reizes.
  • Beautyshop ķermeņa sviests Mīlestība (10 ml) ar rožu smaržu. Aromāts pasakains. Anna, tev patiks! Bet tāds maziņš! No sākuma padomāju, ka tas ir lūpu balzams. Bet nu mēģināsim.

Paraudziņi:
Ir dzirdētas labas atsauksmes par byCCC krēmiem. Par pārējiem zīmoliem neko nezinu, izņemot Premier. Beidzot kaut ko izmēģināšu, jo man viņu agresīvā mārketinga stratēģija nepatīk, tāpēc izvairos no konsultantiem veikalos. Būs interesanti izmēģināt Styx produktus, kas sola risināt dažādas kosmētiskās problēmas un BioApta dermokosmētiskos līdzekļus.

Kopumā kastītes saturs man ļoti patīk un īpaši patīk, ka ir daudz pašmāju zīmoli un arī labumi, par kuriem nekas nav dzirdēts. Patīk arī kastītes noformējums un paraudziņi. Interesanti! No Saneri pārstāvjiem sapratu, ka kastītes izdošanu nācās sasteigt, tāpēc viss gluži neaizgāja kā bija plānots, taču tagad viss sakārtots un katru nākamo kastīti sola arvien labāku. Un ko jūs domājat par šo kastīti?

SaneriBox iespējams pasūtīt šeit. Cena 16 €. SaneriBox iznāk reizi divos mēnešos (tātad nākamā kastīte būs aprīlī).
 
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).