Amway Artistry Exact Fit Powder Foundation - review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šodien par Amway Artistry Exact Fit tonālais pūderkrēmu (produktu testēja māsa, tāpēc viedoklis arī viņas).
Optisko prismu un Taiti pērļu sajaukums maigi atstaro gaismu, pūderis izskatās nemanāmi uz ādas, tajā pat laikā izlīdzina ādas toni un maskē ādas nepilnības (tumšie plankumi, palielinātas poras, rētiņas). Perfekti saskaņojoties ar sejas ādas toni produkts rada dabīgu izskatu. Amazones minerāli, bagāti ar vērtīgām vielām, kontrolē ādas spīdumu, sniedzot samtaini matētu finišu uz ādas, kas noturas arī karstumā un mitrumā.
Galvenās priekšrocības:
•    Bagātīga toņu izvēle
•    Vidēji sedzošs
•    Piemērots visiem ādas tipiem (arī īpaši jutīgai ādai)/ anti-komedonisks
•    Alerģiski un dermatoloģiski testēts
•    Bez eļļām un smaržvielām
Tagad mans viedoklis – produktam ir ļoti dārgs izskats. Pūdernīcas dizains ļoti pārdomāts – zelta iepakojums ar melnu samta maciņu, ko nebūtu kauns izvilkt pat vissaviesīgākajā pasākumā. Bet ikdienai lieliski piemērots – tāds mazs skaistuma nieciņš, kas vienmēr atrodams kosmētikas maciņā. Produkta smarža ir īpatnēja, bet noteikti nav nepatīkama – tipiska minerālu komētikas smarža/ viegla mālu smarža.
Teikšu godīgi – šis pūderis ir vienkārši perfekts!
Klājas ļoti viegli gan ar otas palīdzību, gan ar komplektā esošā puffa palīdzību. Pufam ir divas puses: sūkļveidīgā paredzēta sedzošākam efektam, bet samtainā viegli sedzošam efektam.
Ādas tonis ir momentāni izlīdzināts, poras ir mazāk pamanāmas. Šoreiz jāuzsit pa plecu ražotājam, jo sakot, ka kaut kas ir "Exact Fit", parasti ir ļoti viegli izgāzties. Taču pūderis uz ādas ir nemanāms.  Sejas āda izskatās “uzlabota” un pūdelis ir tiešām ļoti noturīgs. Noteikti piemērots lielākais daļai ādas tipu. Varbūt izteikti sausai nē, jo kā jau pūderis, mēdz sausas ādas izskatu padarīt vēl sausāku. Efekts man pārspīlēti matēts, bet ļoti dabīgs.
Domāju, ka pūderveida tonālie līdzekļi vairāk noder gada karstākajos mēnešos, kad nedaudz bail, ka parastie tonālie krēmi izsmērēsies/izkusīs saulē un karstumā. Tajā pat laikā pūderis pasargās no nevēlamā spīduma.
Man patīk, ka pūderim ir pieejami arī pavisam gaiši toņi (sniegbaltītes uzgavilē!). Šoreiz jāsaka, ka pūderis ir padārgs (45 €), taču uzskatu, ka ja ir iespēja (un vajadzība) tad produkts ir tā vērts, jo priecē gan izskata, gan rezultātu ziņā!
Piedevām man patīk, ka sastāvā ir baltie māli, kas ir kopjoši uz ādas, kas produktam uzreiz dod pievienoto vērtību.
Iegādāties var: no Amway konstultaniem, www.amway-latvia.com Cena 45 € par 12 g produkta.
Kam jūs dodat priekšroku – krēmveida vai pūderveida tonālajiem līdzekļiem?

Hello gorgeous!
Today may review on Amway Artistry Exact Fit  Powder foundation.
Manufacturer information: The Artistry Exact Fit blend of Tahitian pearls and optical prisms softly reflects light and looks invisible on skin while perfecting and minimizing the appearance of dark spots, pores, and blemishes. Mimicking the look of real skin, the formula instantly blends and perfects for a natural look. Rare Amazonian minerals, rich in forest nutrients, naturally control shine for a beautiful velvety-soft finish that lasts, even in heat and humidity.
•    Available in 18 shades
•    Medium coverage.
•    Suitable for all skin types and sensitive skin.
•    Allergy and dermatology tested, non-comedogenic.
•    Oil free and fragrance free.

In my opinion this product is absolutely amazing. Packaging is very charming and comfortable for usage. Easy to apply with powder brush or puff. Product itself looks natural while covering imperfections and skin unevenness. Semi-matt finish lasts all day. Powder foundation will be great for almost all skin types. Probably will not work as good on very dry skin.
Product is more on pricy side but totally worth it.