Sveikas, daiļās! Aiz loga arvien biežāk spīd saulīte, bet manās rokās ir nonākuši divi burvīgi produkti:
Garnier Miracle Skin Cream spf20 gribēju izmēģināt jau sen, bet tikai martā tas parādījās Drogas veikalu plauktos. Pretnovecošanas dienas krēms visiem ādas tipiem. Satur 7 aktīvus komponentus: LHA, Pro-retinolu, C un B3 vitamīnus, provitamīnu B5, peptīdus un ingvera ekstraktu.
Pats krēms ir balts, bet tajā ir pigmenta kapsulas, kas atveras siltuma iedarbībā. Tonis ir viens un (kā jau varēja gaidīt) man tas ir nedaudz pa tumšu. Bet tiešām nedaudz. Turklāt produkts lieliski izlīdzinās un tāpēc es mierīgi varu to lietot, neizskatoties pēc burkāna. Tonis uz ādas:
Es speciāli nemēģināju izlīdzināt, lai varētu redzēt gan toni, gan arī pigmenta kapsulas. Pašam krēmam ir patīkama konsistence un viegla augļu(?) smarža. Godīgi sakot, es biju gaidījusi kaut ko krietni "silikonīgāku", taču sastāva pirmie trīs komponenti ir: ūdens, glicerīns, ethyhexyl salicilate. Ja āda ir dikti sausa, tad apakšā vajadzēs klāt kādu mitrinātāju vai serumu, bet, ja āda ir sausa-kombinēta-normāla-nedaudz taukojas, tad ar Miracle Skin Cream pilnībā var iztikt. Turklāt ražotājs sola, ka pēc ilgstošas lietošanas samazināsies grumbas un pigmentācijas plankumi. Man patīk!
Iegādāties var Drogās, cena 9.99 (līdz 29.03 akcija - 7.99) € par 50 ml.

Par L'oreal Skin Perfection micelāro ūdeni normālai un kombinētai ādai es gan neko pirms tam neesmu dzirdējusi, taču pozitīvā pieredze ar "rozā" ūdeni mudināja vēlmi izmēģināt. Šeit nav ko daudz stāstīt, jo ūdens tik tiešām ir lielisks! Bez piepūles nomazgā kosmētiku (arī tušu), nav jūtams uz ādas, neizraisa nekādas emocijas, ja nonāk acīs (jūs jau zināt to nepatīkamo dīvainu sajūtu kas mēdz rasties, ja micelārais ūdens tiek acīs). Nav rūgts. Neveido plēvīti uz ādas. Bez smaržvielām. Vienīgais mīnuss ir ne visai ērts iepakojums. Vai tikai man šķiet ka vecie L'oreal iepakojumi bija ērtāki?
Iegādāties var Drogās, cena 6.33 € par 200 ml.